Search found 20 matches

by tweenpix
Wed Oct 10, 2018 5:18 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: fluctation voltage on TPS
Replies: 5
Views: 2072

Re: fluctation voltage on TPS

You think is not wiring?
by tweenpix
Wed Oct 10, 2018 4:06 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: fluctation voltage on TPS
Replies: 5
Views: 2072

Re: fluctation voltage on TPS

Both oem
by tweenpix
Tue Oct 09, 2018 6:23 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: fluctation voltage on TPS
Replies: 5
Views: 2072

fluctation voltage on TPS

Hello!
I have trouble with fluctuating FPS value.

On cold engine in SManager i press "READ" in tab "Scale TPS"->"Minimum reading" - the value is 0.70% or 0.60%

On warmup engine "minimum reading" is 0 or 0.12%

it's normal?
by tweenpix
Wed Jun 06, 2018 6:14 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Tps problems
Replies: 6
Views: 1454

Re: Tps problems

you fixed problem with fluctation of TPS?
by tweenpix
Tue Apr 10, 2018 9:33 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Analog Input 2 voltage problem
Replies: 5
Views: 817

Re: Analog Input 2 voltage problem

i think IC5 is damaged
now i connect EGT to D12 - work fine
by tweenpix
Tue Apr 10, 2018 5:21 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Analog Input 2 voltage problem
Replies: 5
Views: 817

Re: Analog Input 2 voltage problem

I use controller with probe. On controller out showing correctly voltage, on input b6 showing wrong voltage
by tweenpix
Mon Apr 09, 2018 5:54 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Analog Input 2 voltage problem
Replies: 5
Views: 817

Re: Analog Input 2 voltage problem

nope
all functions, all in/outs on my ECU work correctly, but pin B6 without EGT sensor is showing 2.5-2.8v

Image

i was think maybe damage diode, but no diode on b6 wiring
by tweenpix
Sun Apr 08, 2018 6:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Analog Input 2 voltage problem
Replies: 5
Views: 817

Analog Input 2 voltage problem

Hello!

I ran into a problem.
The EGT is connected to B6, if the output from the controller is idle at 1.42V, but the computer sees 3.8 - 3.9v. If I disconnect the controller from B6, then the voltage at B6 is 2.54V.

similar to a burnt diode in the ECU? If so, which one?

p28 + s300
by tweenpix
Sun Nov 06, 2016 3:59 am
Forum: Applications
Topic: trouble with plx sm afr
Replies: 7
Views: 1774

Re: trouble with plx sm afr

i'm resolve problem.
replace WB sensor
by tweenpix
Thu Oct 13, 2016 6:37 pm
Forum: Applications
Topic: trouble with plx sm afr
Replies: 7
Views: 1774

Re: trouble with plx sm afr

Spunkster wrote:If you are referring t the 1 minute mark then it appears to be reading correctly as the voltage in put is around 5 volts and it is showing it is very lean.

If it is reading incorrectly on the PLX itself, you might want to contact them for assistance to determine why it is reading inversely.
thanks
by tweenpix
Wed Oct 12, 2016 9:59 pm
Forum: Applications
Topic: trouble with plx sm afr
Replies: 7
Views: 1774

Re: trouble with plx sm afr

Spunkster wrote:Without the calibration and a datalog it is impossible to speculate.
update first post
by tweenpix
Tue Oct 11, 2016 6:34 pm
Forum: Applications
Topic: trouble with plx sm afr
Replies: 7
Views: 1774

Re: trouble with plx sm afr

Do not use D14 as it cannot read the full voltage range. Use D10 or one of the other inputs instead. my p28 is modified for read 0-5v on D14 i can set fuel in calibration and my engine work in IDLE on 19-20 afr if i set more fuel and my afr less then 10.5~11 PLX is showing LEAN, if i decrease fuel ...
by tweenpix
Mon Oct 10, 2016 8:54 pm
Forum: Applications
Topic: trouble with plx sm afr
Replies: 7
Views: 1774

trouble with plx sm afr

hello i have trouble with PLX SM AFR, when i add extra fuel, my gauge is show "LEAN", but must show "REACH".
voltage is 5v on d14 when is show lean

https://www.youtube.com/watch?v=NyBx1NYZIy4

bad sensor or bad controller plx?

datalog and calibration with video
https://youtu.be/5lCRFkfdJE8
by tweenpix
Thu Sep 29, 2016 8:36 am
Forum: Applications
Topic: Cheap egt
Replies: 1
Views: 1031

Cheap egt

Hello, i can use d20 pin ecu p28 for power supply 5v for ad597?
https://ru.aliexpress.com/item/3D-Print ... 82285.html
by tweenpix
Sat Sep 24, 2016 9:54 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: afr going to lean on boost
Replies: 7
Views: 1704

Re: afr going to lean on boost

thank you very much
i find my probleme
the fuel pump is bad - flow is 90 lph on 43 psi

need replace
thanks again