Search found 17 matches

by Paluce
Thu Oct 12, 2006 5:51 am
Forum: HondaLogger Software
Topic: conectivity issues - tried everything!
Replies: 4
Views: 10561

ok, good to know that once unlocked, it unlocked for good... I don't have Romulator software on these laptops. Never purchased that option. I do have the boost option, but I don't think that matters. I'm not using the keystone, it's a radioshach brand... I guess i'll try that, but it dosn't explain ...
by Paluce
Wed Oct 11, 2006 2:28 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: conectivity issues - tried everything!
Replies: 4
Views: 10561

Also, the led on the hondata box is solid... help!
by Paluce
Wed Oct 11, 2006 1:50 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: conectivity issues - tried everything!
Replies: 4
Views: 10561

conectivity issues - tried everything!

ok, I have the right com port, and two different laptops. One is an old gatway, serial -> serial. On this laptop I I can't enter my code to unlock the datalogging. Actully, I can't even get it to see my serial number for the S200 (1600). It says it connects, but nothing moves, just still numbers. (R...
by Paluce
Fri Oct 14, 2005 5:06 am
Forum: s100/s200
Topic: Limp mode after 1 min of diriving???
Replies: 6
Views: 3185

Problem solved!

It turned out to be the IAC two pin connector wire that was rubbing against the PCV line. It wore threw since the IAC was moved for the JR instalation.

Everything is back to normal.
by Paluce
Wed Oct 12, 2005 11:58 am
Forum: s100/s200
Topic: Limp mode after 1 min of diriving???
Replies: 6
Views: 3185

That could be a problem... I don't have a helms...

Can someone pull the troubleshooting steps for me if they arn't excessive.
by Paluce
Wed Oct 12, 2005 5:12 am
Forum: s100/s200
Topic: Limp mode after 1 min of diriving???
Replies: 6
Views: 3185

The car is throwing a code 14. The car runs fine when I'm giving it gas (greater than about 6% duty cycle). I'm also taken it to redline. It's just an idle thing... So, I don't think it's limp mode. Last night I changed to Entire Throttle body. IAV valve, TPS sensor... everything to see if it was ju...
by Paluce
Sat Oct 08, 2005 4:15 pm
Forum: s100/s200
Topic: Limp mode after 1 min of diriving???
Replies: 6
Views: 3185

oh - I have an 01 lude with a JRSC.

The ECU came from hondata ready to accept the lude harness
(No OBD1 -> II adapter)

The light came on when I was crussin on the freeway, and taking off from a light, off boost.
by Paluce
Sat Oct 08, 2005 3:12 pm
Forum: s100/s200
Topic: Limp mode after 1 min of diriving???
Replies: 6
Views: 3185

Limp mode after 1 min of diriving???

Here's the issue I started having after over 2 years with my S200b. All of a sudden. The check engine light came on a month ago. I turned the car off. and started it up again, and all was well untill today. I started the car. drove it for 1 min and bam! the check engine light came on, and it went in...
by Paluce
Tue Apr 19, 2005 8:12 pm
Forum: s100/s200
Topic: EGT temps
Replies: 7
Views: 3089

ya, timing has a lot to do with EGT temps, as well as location. What kind of timing are you running?
by Paluce
Tue Apr 19, 2005 10:39 am
Forum: s100/s200
Topic: Bored out TB - tunning hondata
Replies: 2
Views: 1773

so you obviously think it's safe to drive the car to the shop that has the dyno. thanks!
by Paluce
Tue Apr 19, 2005 10:38 am
Forum: s100/s200
Topic: Starting issues with hondata (S200b prelude)
Replies: 6
Views: 2890

1) what's the purge valve, and where is it? That sounds like the problem... after the car runs for a bit, the intake temps should drop because of the fresh intake air... 2) closed loop at cruse, and open loop at high throttle positions. I didn't know their was anything else...? 3) RC440 injectors
by Paluce
Mon Apr 18, 2005 7:57 pm
Forum: s100/s200
Topic: Starting issues with hondata (S200b prelude)
Replies: 6
Views: 2890

Starting issues with hondata (S200b prelude)

I've had this problem for about a year now and i really want to solve it. WHen the car sits for a couple hours, and i start it, it wants to stall. I need to stay on the gas for a min then it will Idle. It does this more when it's hot outside. and only does it after ive drivin the car and let it sit ...
by Paluce
Mon Apr 18, 2005 7:43 pm
Forum: s100/s200
Topic: EGT temps
Replies: 7
Views: 3089

That sounds about right. Is you gauge tapped 3-4" from the head?

I'm sure your car goes open loop when it gets near 1550-1600F on cruse.?
by Paluce
Mon Apr 18, 2005 7:39 pm
Forum: s100/s200
Topic: Bored out TB - tunning hondata
Replies: 2
Views: 1773

Bored out TB - tunning hondata

Just a question about tunning the hondata on my JRSC'd H22. If I add a bored out TB to the car, will I have to re-tune the car. I'm assuming so because the signal from the TPS will be all messed up with the increased bore. Or am I parenoid and the Map will do everything just the same? If I do have t...
by Paluce
Tue Feb 24, 2004 10:12 pm
Forum: s100/s200
Topic: Seeking a tuner in the upper mid-west
Replies: 4
Views: 2059

I highly recomend Payn in MI. I recieved a perfect tune, and by far the best service anyone can imagine.