Search found 9 matches

by AllRight
Mon Oct 19, 2015 1:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: sManager disconnected from ecu when high boost
Replies: 9
Views: 1576

Re: sManager disconnected from ecu when high boost

Hello. What can I do? Problem didn't solved. May be measuring of electromagnetic field is a good idea?
by AllRight
Mon Oct 12, 2015 2:22 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: sManager disconnected from ecu when high boost
Replies: 9
Views: 1576

Re: sManager disconnected from ecu when high boost

I remade the ground wire. Now it is connected to a bolt of mount of the steering pump. But nothing has changed.
by AllRight
Mon Oct 05, 2015 5:50 am
Forum: s300 / SManager
Topic: sManager disconnected from ecu when high boost
Replies: 9
Views: 1576

Re: sManager disconnected from ecu when high boost

I took photos of ground wires. All connections cleaned up and greased by connector's lubricant. http://cs628223.vk.me/v628223987/19125/XNR62jMJ8Xs.jpg http://cs628223.vk.me/v628223987/1911b/SM4GP7CSLzE.jpg http://cs628223.vk.me/v628223987/19111/dbvggtStZ9E.jpg http://cs623317.vk.me/v623317987/47326/...
by AllRight
Tue Sep 29, 2015 3:01 am
Forum: s300 / SManager
Topic: sManager disconnected from ecu when high boost
Replies: 9
Views: 1576

Re: sManager disconnected from ecu when high boost

Post calibration datalog of problem and photos of ground wires in engine bay, it could be a grounding problem. Data log in attachment. You can see that it stoped when boost is more then 1.1 bar. I remaked engine ground two week ago when I installed CPR. But I didn't remake "battery to body" wire. I...
by AllRight
Tue Sep 29, 2015 2:13 am
Forum: s300 / SManager
Topic: sManager disconnected from ecu when high boost
Replies: 9
Views: 1576

Re: sManager disconnected from ecu when high boost

Spunkster wrote:What spark plugs are you using?
AllRight wrote:P.S. I am using BKR8EIX.
by AllRight
Sat Sep 26, 2015 6:04 am
Forum: s300 / SManager
Topic: sManager disconnected from ecu when high boost
Replies: 9
Views: 1576

sManager disconnected from ecu when high boost

Car: 94 honda civic ej2
Motor: B20B
ECU: P28 + S300

Hi.
I installed cpr.
From this moment sManager is always disconnecting from ecu when I am running more then 1.2 bar of boost.
Dataloging is stopping and sManager is freezing.

P.S. I am using BKR8EIX.

Can you help me?
Thanks.
by AllRight
Wed Sep 23, 2015 7:19 am
Forum: Coil Pack Retrofit
Topic: Hard start + misfire when hot.
Replies: 4
Views: 3715

Re: Hard start + misfire when hot.

Yes. NGKR5672A-8 does not have a resistor. I installed BKR8EIX and problem was solved.
by AllRight
Wed Sep 23, 2015 2:07 am
Forum: Coil Pack Retrofit
Topic: Hard start + misfire when hot.
Replies: 4
Views: 3715

Re: Hard start + misfire when hot.

Thanks!
by AllRight
Mon Sep 21, 2015 2:45 pm
Forum: Coil Pack Retrofit
Topic: Hard start + misfire when hot.
Replies: 4
Views: 3715

Hard start + misfire when hot.

Car: 94 honda civic ej2 Motor: B20B ECU: P28 + S300 Hi. I connected CPR according to instructions. I checked it with troubleshooting manual and it is OK. Sync light is not blinking when I try to start engine. It appears after 2-3 seconds and engine is starting. ECU disconected from sManager in this ...