Search found 4 matches

by mr_fb6_626_
Fri Jul 14, 2017 6:24 pm
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Running lean after heatshield install
Replies: 5
Views: 1497

Re: Running lean after heatshield install

update: checked everything and re-tightened the manifold. AFR is now bouncing around at 16.4 to 16.8
It's in the green. Although I do have the target AFR for low set at 13.5.
by mr_fb6_626_
Fri Jul 14, 2017 6:13 pm
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Running lean after heatshield install
Replies: 5
Views: 1497

Re: Running lean after heatshield install

Checked gasket. Don't see any obvious cracks or breaks.
Seems to be doing the same thing. runs at 14-15 when warming up then back to 18-20 when is warmed up.
by mr_fb6_626_
Fri Jul 14, 2017 10:50 am
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Running lean after heatshield install
Replies: 5
Views: 1497

Re: Running lean after heatshield install

Will do. Let me take everything off and check the gasket.
by mr_fb6_626_
Thu Jul 13, 2017 11:39 pm
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Running lean after heatshield install
Replies: 5
Views: 1497

Running lean after heatshield install

I Drive 2013 civic si sedan. I had my setup on Basemap MAF tune. Adjusted my AF ratio target to 13.5 and adjusted the lamba tables as well. Car was running just fine. Great even. Recently I purchased your heatshield and just finished the install last night. I put everything back together and burped ...