Search found 4 matches

by Sebounet
Tue Mar 21, 2017 12:54 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300v3 ECU P30 Vtec spool error
Replies: 4
Views: 853

Re: S300v3 ECU P30 Vtec spool error

Yes I tried...but I have now fixed the error...the vtec Spool Pin was not connected in the ECU harness...Sorry.

Now I can begin with the calibration.

I'll post questions if needed.

Thanks for your help.
by Sebounet
Tue Mar 21, 2017 2:17 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: Basemap b16a skunk2 pro 2 cams needed
Replies: 1
Views: 837

Basemap b16a skunk2 pro 2 cams needed

Hello everybody, Here my configuration: - Skunk2 stage 2 pro series cams - Skunk2 cam gears - Skunk2 pro series valve retainers and springs - 4-2-1 stainless steel header - RC SL9-310cc injectors - Hondata S300v3 in P30-G00 ECU with harness - AEM wideband sensor 30-4110 - OBD1 ignition distributor w...
by Sebounet
Mon Mar 20, 2017 5:41 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300v3 ECU P30 Vtec spool error
Replies: 4
Views: 853

Re: S300v3 ECU P30 Vtec spool error

This is a US one.
I already drove with it a few years ago on a CRX delsol b16a2 without any issues, but without Hondata in it. I solder the Hondata myself (I'm a mechatronics). I follow the Hondata help to do that and controlled all my solder blobs --> everything is OK.
by Sebounet
Mon Mar 20, 2017 4:47 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300v3 ECU P30 Vtec spool error
Replies: 4
Views: 853

S300v3 ECU P30 Vtec spool error

Hi everybody, I did last week the swap OBD0 to OBD1 with a harness on my CRX VTEC and I become now the error 21 (Vtec Spool). I already checked the Vtec Spool with the Workshop manual of Honda and everything is OK. I think my problem come from the OBD1 ECU, because I never had this error with my OBD...