Search found 54 matches

by dluder
Thu Apr 30, 2020 5:47 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Code 41
Replies: 5
Views: 487

Re: Code 41

here is the calibration that was throwing code
by dluder
Wed Apr 29, 2020 7:24 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Code 41
Replies: 5
Views: 487

Re: Code 41

Ok thanks I'm working but I'll post in morning thanks
by dluder
Wed Apr 29, 2020 5:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Code 41
Replies: 5
Views: 487

Code 41

Hey I'm getting a code 41 but I run in openloop closed loop disabled and oxgen heater disabled. Does this mean my wideband is going bad or other issues? I did have problem with wideband a while back not reading but it's fixed now
by dluder
Thu Apr 09, 2020 7:38 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

Re: S300 red light

The ecus are definitely bad. My car is 100% mechanical sound and tuning isn't the issue. Do you have any ideas about what could be wrong with ecu? Nothing appears to be blown. I sent them back to hamotorsports hopefully they'll find issue. I'd hate to have to go back to crome
by dluder
Thu Apr 09, 2020 7:28 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

Re: S300 red light

Thanks for the reply but I have now tested the ecus in 3 different cars other than mine and there toast. Lol it appears my car is very picky with ecus. It runs great on crome with ostrich or my friends ecu/s300. I'm wondering if I could be getting interference from wideband. Though it's not affectin...
by dluder
Mon Apr 06, 2020 7:34 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

Re: S300 red light

The first ecu I got from them ran great but had a small hiccup sometimes. Every once in a while it would buck at cruise. But then it got worse and worse. I got a replacement ecu and it did the same thing immediately when I hooked it up. I then bought another ecu and s300 and it did the same thing. I...
by dluder
Mon Apr 06, 2020 7:26 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

Re: S300 red light

Thanks for the reply. Im getting eratic afr change for no reason and bucking under light throttle. I sent my s300 to y'all twice thinking that was the issue but it's not. I ordered another s300 and hamotorsports ecu thinking it would fix the problem but it didn't. I took the car to a tuner to test b...
by dluder
Sat Apr 04, 2020 7:54 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

Re: S300 red light

I'm having the same problem. Bluetooth wont work either. I tried a 3 virgin ecu today and same problem. Really gonna suck if I'm $500 in the hole for a faulty hondata chip So I watched some YouTube video and the guy said the red light should be on while hooked up to datalog cable. I thought it was ...
by dluder
Sat Apr 04, 2020 4:40 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

Re: S300 red light

I'm not sure what's going on my friends s300/ecu works good in my car. I've sent my old ecu/s300 to hondata twice but they've sent back both times saying no issues found. So I bought another ecu/s300 and it's doing the same thing.
by dluder
Fri Apr 03, 2020 7:29 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 red light
Replies: 10
Views: 715

S300 red light

Is the red light supposed to be flashing when it's just hooked up to laptop? I was having trouble with my old ecu/s300. The red light would stay on and flash. So I ordered a new ecu/ s300 and it does the same thing. When just connected to laptop it flashes. When hooked up to car it flashes red. It f...
by dluder
Wed Mar 11, 2020 7:40 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Bad s300?
Replies: 9
Views: 1012

Re: Bad s300?

Here is another example of what is wrong with my s300. Compare the 2 low cam fuel maps. Why is mine so different but the high cam is the same? 11-25-19 was tuned on my s300 and the other with tuners s300
by dluder
Wed Mar 11, 2020 5:24 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Bad s300?
Replies: 9
Views: 1012

Re: Bad s300?

These are not real lean spikes as there is no change in the duty cycle or injector times. This does not look like a problem with the s300, but a problem with how the wideband is wired. Use D10 instead of D14. Here is a datalog using d10 as you suggested. I don't know if you can tell from graph but ...
by dluder
Wed Mar 11, 2020 1:51 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Bad s300?
Replies: 9
Views: 1012

Re: Bad s300?

I understand that my wideband maybe acting up when it's at 10afr which it Should never see. The lean an afr change I'm talking about didn't occur during those datalogs. I was only trying to show is that my s300 runs deffferently than the thousands of other ones out there. A tuned calibration will no...
by dluder
Tue Mar 10, 2020 7:52 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Bad s300?
Replies: 9
Views: 1012

Re: Bad s300?

here is the 2 datalogs both was on the same calibration
by dluder
Tue Mar 10, 2020 6:59 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Bad s300?
Replies: 9
Views: 1012

Bad s300?

Should all s300 v3 run the same? Can I take a tune from one s300 v3 and upload it to another s300vs and it run the same? If all parameters are exactly the same wouldn't it read the same? I think it should. I'v been having trouble with my s300 since new and this is what I'm experiencing. Well it ran ...