Search found 21 matches

by redline32
Fri Oct 17, 2008 8:05 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Datalogging stops every few mins.
Replies: 2
Views: 1597

I had a similar problem, ended up being caused by the spark plug I was using.
by redline32
Fri Oct 17, 2008 6:46 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: datalogging
Replies: 1
Views: 1207

datalogging

Is there any way to have the eld input from the wideband to read a/f instead of lamda while graphing. I have the a/f reading on the display but when I go to the graph I can't get it to show..Any help would be nice..
by redline32
Sat Jun 14, 2008 1:35 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Autotune opinions
Replies: 0
Views: 1427

Autotune opinions

Just wondering if many use the autotune feature for part throttle, and if you do does it really fine tune to your stated target afr's...Been a little hesitant to try, but seems that it would cut down on dyno time..

Thanks for your thoughts..
by redline32
Sun Oct 21, 2007 11:29 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: Strange problem with Rev Limiter Kicking in
Replies: 16
Views: 16696

I had a similar problem, did you turn off the clutch switch on both the 3 step and full throttle.. once I did that it stopped kicking in..It never happened to me until the last update..anyway maybe this helps :?:
by redline32
Thu Aug 23, 2007 1:26 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: problem with stage 4b
Replies: 5
Views: 6446

sweet!!!! I'm sure he'll be happy to know that! He was already talking about chrom,aem, or mircotech
by redline32
Thu Aug 23, 2007 12:12 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: problem with stage 4b
Replies: 5
Views: 6446

it was flashing slow..and I burned the chip with all the latest updates on re4..Can I take that tune and downgrade to v 2.5?
by redline32
Wed Aug 22, 2007 10:31 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: problem with stage 4b
Replies: 5
Views: 6446

problem with stage 4b

tuned a 99 civic today that had an old stage 4b set up, anyway when I got done tuning and put his interface box in it would only rev to about 4000k.. no check engine light. Had to let him use a s200b interface box till we find out what's up. Anyone else ever come across a similar issue? any help wou...
by redline32
Sat Aug 11, 2007 9:47 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: Update 1.0.8
Replies: 4
Views: 6793

Update 1.0.8

I see the update for the clutch switch, what if we already have the activation switch in?? Is this functionality always assumed??

Also, any update on being able to datalog with hondalogger with a RE4 burn??
by redline32
Tue May 22, 2007 12:29 pm
Forum: Romeditor 4 Software
Topic: New McAfee does not like RomEditor4
Replies: 4
Views: 6437

it's gotten me 2-3 times and I have disabled it for my entire system
by redline32
Mon Apr 23, 2007 6:34 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: Connected, but not showing real time
Replies: 4
Views: 11669

that explains alot,,,many hours of messing with it...thanks for the clarification...
by redline32
Sun Apr 22, 2007 6:21 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: Connected, but not showing real time
Replies: 4
Views: 11669

Update

Yes, we can datalog within RE4... Using the Keyspan cable within HondaLogger, we can pull up the ECU info successfully, but when trying to connect, it will ocnnect, then disconnect quickly.. Tried setting the timeout a little higher..when around 200ms, it will connect but show err 5.. So, we seem to...
by redline32
Wed Apr 18, 2007 12:41 am
Forum: s100/s200
Topic: 3 step probs
Replies: 7
Views: 4710

i'll double check..i know on the re4 cal. it is enabled..but it is a good possibility it didn't make it to the bin...thanks
by redline32
Sun Apr 15, 2007 6:43 pm
Forum: s100/s200
Topic: 3 step probs
Replies: 7
Views: 4710

File

Here ya go...

Also tried to invert plug with no success..

Lemme know

Thanks
by redline32
Fri Apr 13, 2007 2:42 pm
Forum: s100/s200
Topic: 3 step probs
Replies: 7
Views: 4710

finally datalog in re4 and the clutch does show it on and off but i have no check engine light when i hit the button,,but when i do hit the button it will only revb to about 2700 rpms with the clutch in or out....
by redline32
Mon Apr 09, 2007 5:41 am
Forum: HondaLogger Software
Topic: wideband
Replies: 6
Views: 13034

if i wanted to use a aem uego, would i have to enter all the scalers or just 0- and 5 volts?