Search found 8 matches

by jopanet
Tue Mar 18, 2008 6:17 pm
Forum: Hondata News
Topic: Hondata 4 Bar MAP sensor
Replies: 7
Views: 25372

Spunkster wrote:a few weeks

its been a few weeks, update?
by jopanet
Wed Aug 29, 2007 11:16 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Big Kpro problem
Replies: 9
Views: 5090

yes

the issue was resolved, the person that had sold me the kpro examined it and found a loose resistor, or some other circuit element and repaired it, I got the kpro back and uploading/downloading works great and no CEL or any of that sort so far... so it came down to the electronics in the ECU/Kpro, w...
by jopanet
Fri Aug 24, 2007 12:58 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Immobilizer problem.
Replies: 1
Views: 1302

Immobilizer problem.

I purchased kpro serial #2121 in May 07 and had the immobilizer matched to the ECU using described hondata procedure. After the Kpro had problems and I sent it for repair. I had just gotten it back, cleared security and uploaded a baseline 2005 kal. The immobilizer is no loger matched to the ecu for...
by jopanet
Wed Aug 22, 2007 11:58 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: CEL's on, Can't datalog, 4000rpm limp mode----please help
Replies: 29
Views: 11481

who did you get the kpro from? also, i doubt there's anything wrong with your car electrically, its probably either a bad ECU or bad Kpro, maybe a surface mount resistor got loose, who knows. you should contract the dealer/whoever you got the kpro from before sending it to hondata, they'll charge yo...
by jopanet
Sun Aug 19, 2007 3:00 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Big Kpro problem
Replies: 9
Views: 5090

I hooked up the ecu to a laptop and was able to connect to the kpro. Attempting to upload a calibration resulted in Upload failure error. Downloading it results in getting a bunch of garbage like a 16000 rpm redline.. I ecu finally sort of came back to life, where my speedo is now working and so is ...
by jopanet
Sat Aug 18, 2007 3:06 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Big Kpro problem
Replies: 9
Views: 5090

can I put the stock ECU back in?
by jopanet
Fri Aug 17, 2007 10:08 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Big Kpro problem
Replies: 9
Views: 5090

Thanks for the replies. I checked the grounds and they are fine, I even relocated the ground from the top of the valve cover back to the intake manifold and that didnt help. I dont have access to a laptop right now, so I will try and get it hooked up on monday. The serial number of the kpro is 2121.
by jopanet
Fri Aug 17, 2007 7:55 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Big Kpro problem
Replies: 9
Views: 5090

Big Kpro problem

I got Kpro for my RSX Type S 06 a few months ago and 2 weeks after I got it threw some code P0181 so I reset the ECU and car ran fine, then 2 months later same code came back, reset it and car's fine, now my car took a total sh1t!!! It barely starts, the immobilizer is flashing, check engine light i...