Search found 15 matches

by element
Thu Jun 05, 2008 8:54 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: AEM Water/Methanol injection kit hook up to s300
Replies: 1
Views: 2118

AEM Water/Methanol injection kit hook up to s300

well just wanted to make sure since im not 100% witch wire should i run to a relay then to a pin out on the ECU so that i can also control the meth module from s300, since the AEM kit is controlled from the amount of pressure then it will activate. let me know what i should do here is a diagram of t...
by element
Thu May 08, 2008 5:11 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Boost control with s300 problem!!!
Replies: 14
Views: 3490

its like a 11 or 10psi. could that be it ?
by element
Wed May 07, 2008 9:28 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Quick Question
Replies: 4
Views: 1342

dont have to delete the old one just open the map you want and press ctrl-U

its gonna upload your map on the ecu. than your good to go
by element
Wed May 07, 2008 5:37 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Boost control with s300 problem!!!
Replies: 14
Views: 3490

but for it to fluter psi like that, i dunno lol coulnt tune it on c16 since it was going to like 19psi than drop down to 12 and back up again.
by element
Wed May 07, 2008 5:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Boost control with s300 problem!!!
Replies: 14
Views: 3490

oh ive tried different values, it just seems like sometimes ill hit 14.5 psi at like 58% duty cycle just as a example, but ill try and catch more datalogging tonight ;) but you think moving the solenoid to a colder place could solve the problem ?
by element
Tue May 06, 2008 9:42 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Boost control with s300 problem!!!
Replies: 14
Views: 3490

and im runing a MAC boost solenoid witch is the same as the hondata and AEM one, its located right in front of my downpipe and top mount manifold could that cause the boost solenoid to not work properly since it most likely gets really hot.
by element
Tue May 06, 2008 9:27 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Boost control with s300 problem!!!
Replies: 14
Views: 3490

civic hatch 98 with b16a 2gen benson sleeved cp 9:1 manley rods supertech valvetrain gt3076r 2.5inch hotside charge piping and 3" cold side hondata 4bar map sensor tial 44mm wastegate tial 50mm BOV anything else ? using a p06 with pwm and s300 chipped by phearable.net wont hold boost it wont hold bo...
by element
Mon May 05, 2008 8:01 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Boost control with s300 problem!!!
Replies: 14
Views: 3490

Boost control with s300 problem!!!

ok so for some reason i dunno why but maybe you guys can tell me, i setup the duty cycle to 65% with a boost cut to 16psi, sometimes she will just fly and hit boost cut and other times she will be steady at around 14-14.5 psi witch is what it should be. or when i went on the dyno she was just all ov...
by element
Mon Apr 28, 2008 9:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: PWM not chipped good need help!!!!
Replies: 16
Views: 6236

well just talk to john from j-k-tuning.com to order another ecu so i can transfert my s300 and he said that it seems like a pretty common problem and that the pin stays grounded could be the problem or a error in the processor, but hes looking into a way to fix it.

just though id let you guys know
by element
Mon Apr 28, 2008 8:55 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager file corrupt???
Replies: 21
Views: 7836

definatetly AVG lol you dont need anti virus software anyways ;)
by element
Mon Apr 28, 2008 5:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: PWM not chipped good need help!!!!
Replies: 16
Views: 6236

got the compoments from xenocron.com and we chipped it using the write-up on the help files in smanager ;)
by element
Sun Apr 27, 2008 10:13 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: PWM not chipped good need help!!!!
Replies: 16
Views: 6236

ok well since you guys wont answer to those question, are you guys gonna come up with a fix on that or the best way like i read in another thread is to swap ecu ? would be nice if you guys let us know, since i know you guys know about it and have read the threads just wont comment on it. let us know.
by element
Sun Apr 27, 2008 6:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: PWM not chipped good need help!!!!
Replies: 16
Views: 6236

could any admin answer my question or anybody else ? could it be cauz its just a wring ecu and A11 is not grounded right ?
by element
Sun Apr 27, 2008 10:32 am
Forum: s300 / SManager
Topic: PWM not chipped good need help!!!!
Replies: 16
Views: 6236

anyone ?
by element
Fri Apr 25, 2008 7:28 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: PWM not chipped good need help!!!!
Replies: 16
Views: 6236

PWM not chipped good need help!!!!

well i just installed a hondata boost solenoid and for some reason we screw up somewhere in the install of the PWM cauz it wont control nothing from boost control in s300 and i tried another ECU that was chipped by phearable.net and it works fine. here are some pics would be awesome if you guys coul...