Search found 39 matches

by hybridcivicls-t
Mon Apr 20, 2009 9:43 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Anyone have map for E85??
Replies: 6
Views: 4691

b18c1
by hybridcivicls-t
Mon Mar 16, 2009 12:02 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Enable Lean Protections
Replies: 4
Views: 1637

ahh ok i get it.

the first lean protection is a fail safe for a lower going into boost and the 2nd is for already into boost and lean conditions take place.

Am I correct?
by hybridcivicls-t
Mon Mar 16, 2009 11:52 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Enable Lean Protections
Replies: 4
Views: 1637

Is this setting at WOT?

is the "ms" milli seconds?

and my max boost is 20
by hybridcivicls-t
Sun Mar 15, 2009 11:23 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Enable Lean Protections
Replies: 4
Views: 1637

Enable Lean Protections

I have read the help topics and understand what it's asking but im not sure exactly.

My leanest at cruising is in the neighborhood of 16.5 on E85

in boost it's around 11.5ish

Im not sure what would be the correct trigger times.

thanks
by hybridcivicls-t
Sun Mar 15, 2009 11:11 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: wideband in place of o2 sensor
Replies: 7
Views: 2286

I have the AFX NGK wideband. I was going to do that but the wideband placement is a little further than i want. so i opt to keep the stock one in and use the wideband

you wont have any problems with it though
by hybridcivicls-t
Sun Mar 15, 2009 11:04 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Anyone have map for E85??
Replies: 6
Views: 4691

I have a map on e85 but my injectors are the injectordynamics.com injectors
by hybridcivicls-t
Sun Sep 07, 2008 5:56 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Datalogging Randomly Dies
Replies: 19
Views: 6473

NGK Plugs, BCPR7ES------order them from O'rielly's
by hybridcivicls-t
Thu Sep 04, 2008 7:53 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: ECT temps reading wrong in hondata
Replies: 12
Views: 6394

GSR230 wrote:speaking of ect....I'm getting roughly 199-206 ect's just sitting/idle. Is this normal?
that's what i cruise and boost at..So i think it's high. whats your fan set up?
by hybridcivicls-t
Thu Aug 28, 2008 8:17 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Several Smanger/s300 errors I will report!
Replies: 4
Views: 1983

i have a/f with no problem as well. the only time i did have a problem is when i opened more than 1 A/F displays. then all the errors popped up.

Go to options, sensors then change it to A/F wideband lambada.

then units...A/F
by hybridcivicls-t
Sun Aug 24, 2008 7:37 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: strain gauge feature
Replies: 5
Views: 2445

i was just reading in my help topics about the strain gauge. Goo to know it works good
by hybridcivicls-t
Sat Aug 23, 2008 11:50 am
Forum: s300 / SManager
Topic: wideband parameter option...where is it?
Replies: 2
Views: 1324

closed loop tab.
by hybridcivicls-t
Tue Aug 12, 2008 6:19 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 7
Views: 3074

Birdley42008 wrote:Went to visit my tuner today, and after taking the baking off he realized he never souldered the datalogging, and after souldering the correct areas there is no problems.
excellent glad you got it done right
by hybridcivicls-t
Tue Aug 12, 2008 6:18 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 with boost control option: not working
Replies: 3
Views: 1527

on the obd2 harness its not A11 on the obd1 its a11. its A7 on the obd2"A" harness.

that should solve your problem as long all the other components are correct.

just because its a hondata dealer doesnt mean mean they cant make a small mistake. no ones perfect even though we expect it.
by hybridcivicls-t
Tue Aug 12, 2008 8:11 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 problems
Replies: 7
Views: 3074

now that narrows it.

i would take off the top and see if all the pins are connecting
by hybridcivicls-t
Mon Aug 11, 2008 8:30 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: how do i get psi to show in the table ?
Replies: 13
Views: 5228

options settings then click units. its the 2nd tab. then in vacuum pressure the first box, click "inch" go to the next box pressure unit, click "Pounds per square inch (psi)" then click "ok" be sure in the other box "vacuum unit base" click absolute(increase from full vacuum) "pressure unit base" cl...