Search found 310 matches

by QUICKSILVER RACING
Mon Feb 18, 2008 10:36 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata S300 not revving pass 4000 rpm
Replies: 7
Views: 2942

If you already tried uploading a calibraton file then it seems that you are having problems with the soldering.
by QUICKSILVER RACING
Mon Feb 18, 2008 4:24 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hondata S300 not revving pass 4000 rpm
Replies: 7
Views: 2942

Have tried uploading a calibration?
by QUICKSILVER RACING
Mon Feb 18, 2008 4:21 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 Knock Sensor
Replies: 5
Views: 4879

open your Smanager. Go to parameters -> miscelaneous and tick disable knock sensor.
by QUICKSILVER RACING
Thu Jan 31, 2008 10:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300 newest version v1.3.3? problem
Replies: 7
Views: 3144

Re: s300 newest version v1.3.3? problem

Recently i was perfectly running on a v1.2.9 of the Smanager. And as a matter of fact, I get through the emission testing using that old version. But eventually last night when I was checking for updates, I came across these latest version V 1.3.3 which I downloaded. So then early this morning, I w...
by QUICKSILVER RACING
Sat Dec 22, 2007 1:24 am
Forum: s300 / SManager
Topic: SManager V1.3.0
Replies: 16
Views: 8029

farad is for capacitors. Maybe you mean farenheit.
by QUICKSILVER RACING
Mon Dec 17, 2007 10:34 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: rich on cold start up
Replies: 13
Views: 6243

laziebun wrote:they both just giveme the temp....
Look harder and you'll se the compensation percentages
by QUICKSILVER RACING
Mon Nov 19, 2007 12:05 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Still hitting boost cut at 9lbs
Replies: 2
Views: 1764

At the time you had a boost cut, your boost was more than 10psi. Maybe you are having a boost spike.

They have a price list. Check it out.
by QUICKSILVER RACING
Thu Jun 28, 2007 6:43 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Fuel injectors not firing - all my details inside
Replies: 5
Views: 3717

Try your ECU in another car. If the injectors don't work, then it's your ECU that is causing the problem.
by QUICKSILVER RACING
Tue Jun 26, 2007 9:29 pm
Forum: s100/s200
Topic: leaning out
Replies: 18
Views: 10143

How's your fuel pressure? Ooops, It is in your statement.

Try replacing the injectors or fuel filter
by QUICKSILVER RACING
Tue Mar 27, 2007 6:46 am
Forum: s300 / SManager
Topic: two problems when street tuning..
Replies: 8
Views: 3946

what fuel pump are you using? what fpr are you using? i would suspect your issue is pressure/flow. walbro255 and stock fpr readiong 48psi fuel pressure drops to about 43 in boost imma get a aftermarketand bump it up a few psi like to 50 when in boost your fuel pressure should rise higher than 48 ps...
by QUICKSILVER RACING
Tue Mar 27, 2007 6:40 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: randomly losing spark?
Replies: 5
Views: 2796

sounds like a misfire. try setting the vtec to 8000 first then tune. check if it goes away. if it doesn't, post calibration and datalog Vtec at 8k may damage the motor. http://chewies.net/~raz/kpro/vtec-warning.png the problem is at 6k rpm. setting the vtec at 8k rpm doesn't mean you will run your ...
by QUICKSILVER RACING
Sun Mar 25, 2007 9:53 am
Forum: s300 / SManager
Topic: setting lm-1 voltage offsets
Replies: 3
Views: 1916

Thgen start with a low value then gradually increase it until it reads the same.

If you need to know what value to start with, then read the manual in the help file.
by QUICKSILVER RACING
Sun Mar 25, 2007 7:12 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Brand new k-pro, can't get it to upload
Replies: 11
Views: 8202

try checking the battry voltage. anything under 11volts causes upload download problems.
by QUICKSILVER RACING
Sun Mar 25, 2007 7:08 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: randomly losing spark?
Replies: 5
Views: 2796

sounds like a misfire.

try setting the vtec to 8000 first then tune. check if it goes away.

if it doesn't, post calibration and datalog
by QUICKSILVER RACING
Sun Mar 25, 2007 7:04 am
Forum: s300 / SManager
Topic: setting lm-1 voltage offsets
Replies: 3
Views: 1916

go to settings.
then go to wideband tab.