Search found 11 matches

by alba-tuning
Fri Sep 23, 2011 1:00 am
Forum: s300 / SManager
Topic: A/F wont read richier than 11.85
Replies: 8
Views: 2312

Re: A/F wont read richier than 11.85

I've tuned a bunch of all motor cars on s300 and they all worked fine with d10. Recently i tuned a few cars on s300 and d10 sending the votage imput from the wideband and it does not reed lower than 118.12.0. Would like to know why as well? DO i need to remove some type of resistor? Everything else ...
by alba-tuning
Sat Apr 16, 2011 12:10 am
Forum: S300 Calibrations
Topic: B20B Vtec Calibration Needed Help Please!!!
Replies: 20
Views: 16202

did you get a map yet? im currently looking for the same map.
by alba-tuning
Sat Aug 21, 2010 1:28 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: pressure vs duty % wont let me change back
Replies: 5
Views: 1534

well i got the s300 to read in wideband but its off 1.3 af off the wideband gauge. Which voltage do i change to get it to read right. I checked my voltage and its 0v 10 af and 5v its 20 af, but its still reading different from the guage.
by alba-tuning
Fri Aug 20, 2010 2:18 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: pressure vs duty % wont let me change back
Replies: 5
Views: 1534

You must edit it form right to left and make sure that values are not lower than the value to the left. thank you sir.. Now i got another problem, no mater what i do i can't get my a/f guage in the s300 read in a/f ratios instead of lambda. i changed the units to read in air fuel ratios and i chang...
by alba-tuning
Wed Aug 18, 2010 1:01 am
Forum: s300 / SManager
Topic: pressure vs duty % wont let me change back
Replies: 5
Views: 1534

pressure vs duty % wont let me change back

Well before the car was tuned i changed the values to in the pressure vs duty cycle in the boost control section thinking that it would not boost anthing for some reason.haha. well now im trying to reset the values in pressure back to normal or change them to higher values but it wont let me change ...
by alba-tuning
Tue Jul 13, 2010 12:54 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Hot Temps causing Car to run Super Rich 10:1 past -10psi
Replies: 11
Views: 3302

Got a different basemap, seems to be running better but I am really starting to think that Locash pointed something out to me that I failed to recognize. Since I was using the WB02 for closed up via the ELD input, I probably messed up the ELD's purpose and that could explain why my problems could b...
by alba-tuning
Tue Jul 13, 2010 12:44 am
Forum: s300 / SManager
Topic: D16z6, 14.8psi, 250whp 277hp.video! What do you guys think?
Replies: 14
Views: 4581

Very good work my friend. Nice numbers! Thanks a lot bro! I deeply appreciate your compliment! Thanks a bunch! nice work man, also don't worry too much about the a/f ratios being to lean or too rich as a safety net. Each engine will operate differently and each engine will like different a/f ratios...
by alba-tuning
Tue Apr 27, 2010 3:50 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300: Idle in colum 3 and 4
Replies: 4
Views: 2037

thank you sir for the clarification and fast response. Now i just got two more questions. what should the timing degrees be on my set up at idle should be 16degrees but what should it be throw the rpms. also to add or subtract fuel do i just go to the low speed fuel table and rev throw the rpms and ...
by alba-tuning
Tue Apr 27, 2010 12:47 am
Forum: s300 / SManager
Topic: s300: Idle in colum 3 and 4
Replies: 4
Views: 2037

anyone got any ideas. also what is the stock timing degrees on a stock b16 and should i keep it stock timing or adjust it. I need help asap guys i have to drive the car 100miles to the tunner.
by alba-tuning
Mon Apr 26, 2010 8:07 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300: Idle in colum 3 and 4
Replies: 4
Views: 2037

also how do i adjust the fuel and everything else to keep the idle at 14.7 a/f. After 10 different all motor builds, I decided to do a turbo build and its a pain haha. lets say at idle i have 15.9 a/f on the wideband, how do i richen that up. do i just click colum 1 and 2 and add a certain amount of...
by alba-tuning
Mon Apr 26, 2010 8:03 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: s300: Idle in colum 3 and 4
Replies: 4
Views: 2037

s300: Idle in colum 3 and 4

Hey i just turned my car on after 400 miles of na driving. after i hooked up the turbo kit and all the components, i turned the car on and plugged in the s300 to my laptop using smanager 1.4.5 vers. My idle when data logging is at 1,100 even when its cold start and before it was at almost 2 and woul...