Search found 85 matches

by menfou
Wed Mar 14, 2007 2:49 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Engine not start with P28+s300
Replies: 2
Views: 1518

Engine not start with P28+s300

Hello,

We put a B16A engine in a Civic with a D14 engine.
I used all B16A harness
The engine is 100% stock

I have fuel in all cylinders, the sparkplug have fuel on them.
I have 4 beautifull lightings(flash on the sparkplug)

The engine doesn't start
by menfou
Wed Mar 14, 2007 10:13 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Error 21 vtec spool on P28 ECU
Replies: 16
Views: 9310

I tried this P28 ECU in a Integra Type R with stock B18 calibration, and I have the same problem
I check with ohm-meter the connection, and I have 0ohms.

I will try with a other ECU
by menfou
Wed Mar 14, 2007 12:07 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Error 21 vtec spool on P28 ECU
Replies: 16
Views: 9310

Spunkster, it's not my first swap engine :wink:
I know how work vtec oil pressure sensor option on S300 or K100.

I have a other problem, but I don't know where :( , maybe the P28 ECU is dead
by menfou
Tue Mar 13, 2007 5:38 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Error 21 vtec spool on P28 ECU
Replies: 16
Views: 9310

Yes I know, but if I don't check VTEC oil pressure switch enabled ???

In europe, we don't have the vtec oil pressure on the engine

I tried to connect the VTS wire to VTP wire, but the same problem.
I used a P28 ECU, and OBD2a->OBD1 conversion Harness, I weld a wire between VTS et VTP A8 to C15
by menfou
Sat Mar 10, 2007 9:31 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Error 21 vtec spool on P28 ECU
Replies: 16
Views: 9310

Hello,

It's a B16A turbo.
I tuned 2xB16 turbo and 4xB18C turbo and no problem
I used a OBD2a->OBD1 harness conversion
It's a P28 ecu

The vtec works, in this calibration I set the vtec to 6000rpm, but after 600-700rpm, the vtec is off and I have a Error 21 vtec spool.
by menfou
Sat Mar 10, 2007 8:13 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Error 21 vtec spool on P28 ECU
Replies: 16
Views: 9310

Error 21 vtec spool on P28 ECU

Hello,

On a Civic EK4 vti, I have error 21 vtec spool.
if think the vtec works fine, I feel the vtec in the car, but after 600rpm the vtec is off and I have the error 21 vtec spool.

I try with 5000rpm, 6000rpm, and the vtec is ok only during 600rpm, but after the vtec is off.
by menfou
Mon Feb 19, 2007 10:47 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: there is a bug with 1.2.2.1
Replies: 7
Views: 2958

Yes the problem it's French keyboard Vs US Keyboard.

I think the best solution is to use ; and not ,
by menfou
Mon Feb 19, 2007 10:27 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: there is a bug with 1.2.2.1
Replies: 7
Views: 2958

I have the same problem with the last KManager version.
On SManager I have exactly the same problem

I have this problem when I datalog, modidy values, and save the calibration
by menfou
Sat Dec 30, 2006 11:34 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: PLX DEVICES wideband
Replies: 6
Views: 2682

contectr, on my Civic I use the stock narrow sensor on the first Input, and I use the 0-5volts signal from my AEM Wideband for the Second O2 input.
by menfou
Fri Dec 29, 2006 5:47 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: there is a bug with 1.2.2.1
Replies: 7
Views: 2958

A other problem since the first KManager and SManager Version.

In France we use , for the float and in US or England you use .

Sometimes when I save a Kal, all '.' become a ',' and mw .kal is a shit

You have a S300 calibration in attachment

Why you don't use ';' ??
by menfou
Wed Sep 20, 2006 5:26 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Strange A/F after 4500rpm or 5800rpm
Replies: 2
Views: 1357

I changed my aem wideband for a other aem wideband, and it's ok now.
by menfou
Tue Sep 19, 2006 12:41 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Strange A/F after 4500rpm or 5800rpm
Replies: 2
Views: 1357

Strange A/F after 4500rpm or 5800rpm

Hello, I tuned 30 K20A and no problem I tuned my Civic Turbo with 525whp, and no problem. I removed the turbo Kit on my Civic, and I have a strange A/F. I use the stock calibration for Civic-europe, the A/F is between 12 and 13.2, but after 4500rpm my AEM gauge says more than 18:1, and if I add 50% ...
by menfou
Fri Jul 28, 2006 1:24 pm
Forum: K-Pro Calibrations
Topic: Need a base calibration for Full-Race Ep kit
Replies: 2
Views: 2432

I have a calibration for stock fuel system and with FPR, but for GT35R
by menfou
Fri Apr 07, 2006 4:23 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Voltage VS. Air/Fuel Ratio Charts for Stock K-Series PHO2S.
Replies: 4
Views: 2315

The stock PRB ecu not read voltage, but current.
by menfou
Wed Apr 05, 2006 11:41 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Datalog acquisition frecquency
Replies: 1
Views: 1164

With all windows closed, I have 80-85 records / seconds