Search found 36 matches

by JackSVM
Thu Apr 13, 2017 11:06 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: o2 sensor only gets readings with revs then p0131
Replies: 8
Views: 1021

Re: o2 sensor only gets readings with revs then p0131

Ok thank you. I tried this earlier but it was increasing the fuelling and the o2 sensor started to pick up a voltage and I got it reading 0.4v at idle but as soon as I cleared the p0131 code the o2 reading went back to 0v 😩
Maybe the mapper will fix this issue with my dyno day next week.
by JackSVM
Wed Apr 12, 2017 10:13 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: o2 sensor only gets readings with revs then p0131
Replies: 8
Views: 1021

Re: o2 sensor only gets readings with revs then p0131

Iv been looking at some other people's datalogs just to see their o2 readings and at idle they all seem to have a constantly changing reading around 0.5v
by JackSVM
Wed Apr 12, 2017 10:11 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: o2 sensor only gets readings with revs then p0131
Replies: 8
Views: 1021

Re: o2 sensor only gets readings with revs then p0131

I know that when I mentioned the wideband I meant on a separate gauge that I have in the car. When I start the car the gauge will be at around 14.9 but around 5 seconds in it will go right down to 12.0 then just ---. Then if I rev it will change to about 13.0 and back to ---. Then in the datalog the...
by JackSVM
Wed Apr 12, 2017 10:50 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: o2 sensor only gets readings with revs then p0131
Replies: 8
Views: 1021

Re: o2 sensor only gets readings with revs then p0131

Civic type r 2003 PRA ecu with kpro v4
by JackSVM
Mon Apr 10, 2017 12:47 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: o2 sensor only gets readings with revs then p0131
Replies: 8
Views: 1021

o2 sensor only gets readings with revs then p0131

can somebody look through my datalog please. civic type r k20 kpro v4 on a basemap for a turbo setup. my issue is this... on start up the car idles nice but the short term trim creeps up to 46% and then throws the p0131 code on. the o2 sensor doesnt get any readings unless i rev it which is weird. i...
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 12:29 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

Re: TPS setup issues?? kal/datalog included

also do the o2 sensor readings look ok? as sometimes i get the p0131 o2 sensor low voltage code come up but the sensor is brand new and all wirings is visually ok. havent started looking into it just yet
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 12:19 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

Re: TPS setup issues?? kal/datalog included

aa ok thanks il double check everything out tomorow, can i ask how you came to that from the datalog? just so i can look for it in future :)
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 10:48 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

Re: TPS setup issues??

iv added the map and datalog to the first post.
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 9:44 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

Re: TPS setup issues??

Iv just recorded a short datalog of the car idling and me revving it to 3k ish. Maybe someone can see something on there as to why it's hunting and any TPS issues. Il upload it in half hour when I'm home
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 9:42 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

Re: TPS setup issues??

Sorry I should of said. It's a 74mm skunk 2 throttle on an RRC manifold on a k20
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 8:06 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

Re: TPS setup issues??

I tried to set it up that way aswell and got 4.44v and 0.40 at one end of the TPS and if I rotate it I get 4.89 and 0.78 so I can't get both of the targets this way. I have fully undone the throttle cable so it's completely slack like this to make sure the throttle is fully closed and I have wound t...
by JackSVM
Wed Apr 05, 2017 2:57 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: TPS setup issues?? kal/datalog included
Replies: 9
Views: 1186

TPS setup issues?? kal/datalog included

I can only get 1.7 min and 74.7 max. Any tips as to what I can do for this? If I move the TPS both readings go up by the same amount so I could have min close to 0 OR max close to 100. Never both
by JackSVM
Mon Apr 03, 2017 3:42 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kprov4 not cranking randomly
Replies: 1
Views: 523

Kprov4 not cranking randomly

Ok I edited this post. Last week I had my k20 turbo running and not it will not crank, battery is at 12v and all things inside the car work... immobiliser is NOT enabled so it's not that. This happened to me before and I reloaded the map and the car started. Is it possible the calibration can corrup...
by JackSVM
Mon Apr 03, 2017 3:39 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: do i need to disable FTP?
Replies: 2
Views: 682

Re: do i need to disable FTP?

Ok thank you!
by JackSVM
Sat Mar 25, 2017 12:56 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: do i need to disable FTP?
Replies: 2
Views: 682

do i need to disable FTP?

im running an ep3 turbo and i have a walbro 255lph pump running custom -6an lines and a return line (stock is non return). my fuel pressure is now governed by the FPR so do i need to disable anything in the kpro settings? im not sure on how the fuel pressure is regulated on the stock non return syst...