Search found 119 matches

by VT-Doo
Tue Mar 31, 2009 4:12 am
Forum: s300 / SManager
Topic: closed loop anormal variation
Replies: 23
Views: 6024

If I tune my car in open loop it's fine. If I tune in closed loop it can also be fine. BUT, when in closed loop, on cold start up the A/F ratio is about 9:1 and is a pain to start. It's about 50% too rich according to the S300 :shock: When it warms up the A/F ratio goes back to normal. I've got the ...
by VT-Doo
Tue Mar 31, 2009 1:02 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Fan Control Feature
Replies: 5
Views: 1979

I assume I can use an auxiliary output?

Settings:
Function - Input - Disabled
Function - Generic Output - A12 FANC (Radiator Fan Control)
Conditions - (SET AS REQUIRED)

Will these parameters work?
Can the fan come on if the car is stationary, as I read it can't?


Thanks,
Ian
by VT-Doo
Sun Mar 29, 2009 6:28 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Fan Control Feature
Replies: 5
Views: 1979

Fan Control Feature

This feature isn't working for me.

Does the car need to be moving or should it come on just with the ignition?

According to the car's wiring diagram it doesn't have a fan relay as it didn't come with A/C (it was a factory option though).

Do I need additional wiring?
by VT-Doo
Wed Mar 25, 2009 8:10 am
Forum: s300 / SManager
Topic: "Units" keep resetting
Replies: 4
Views: 1521

Version 1.4.1.0
March 2009

Windows Vista x32
by VT-Doo
Tue Mar 24, 2009 8:08 am
Forum: s300 / SManager
Topic: "Units" keep resetting
Replies: 4
Views: 1521

It's the latest version.

I'll have a look later when I'm home from work.

If it is in "read only", is it a simple fix?

Thanks,
Ian
by VT-Doo
Mon Mar 23, 2009 5:15 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: "Units" keep resetting
Replies: 4
Views: 1521

"Units" keep resetting

Everytime I start SManager I need to change the Units back to my preference.
i.e. lambda -> Air/Fuel.

How do I stop this?
by VT-Doo
Fri Oct 24, 2008 3:15 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 Not Working, ECL Dim
Replies: 1
Views: 1186

S300 Not Working, ECL Dim

I''ve got a new S300 installed in a P28 ECU. When I turn on the ignition SManager reads "online". The engine check light is lit but half as dim as the rest of the dash lights. The fuel pump does not prime. The S300's LED's flash red then green constantly. When I try to upload a calibration an error ...
by VT-Doo
Mon Oct 13, 2008 2:54 am
Forum: s300 / SManager
Topic: cold start idle
Replies: 20
Views: 9905

FITV?
by VT-Doo
Fri Oct 10, 2008 1:16 pm
Forum: SManager Display Templates
Topic: A/f gauge problem
Replies: 9
Views: 15180

This was with me using a Hondata supplied display. Today I started creating a new display of my own...so far so good.

I don't understand why this problem comes and goes.
by VT-Doo
Thu Oct 09, 2008 4:51 pm
Forum: SManager Display Templates
Topic: A/f gauge problem
Replies: 9
Views: 15180

I too have the same problem. I have done as instructed above with no difference. I've had to re-install SManager twice now. This is the third time it has happened in the matter of hours. This time it has deleted all my display files too. When I click on "display" I get the error as mentioned above, ...
by VT-Doo
Mon Oct 06, 2008 10:28 am
Forum: SManager Display Templates
Topic: my display
Replies: 9
Views: 16375

laziebun,
Any chance you could post up your display again as it can't be downloaded since Hondata have moved servers?

cheers,
Ian
by VT-Doo
Wed Jun 25, 2008 7:09 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Columns 5-6 at idle?
Replies: 3
Views: 1777

Did you ever get this fixed?
by VT-Doo
Mon Jun 09, 2008 12:19 pm
Forum: S300 Calibrations
Topic: Help, need a GSR Pro1 Basemap
Replies: 8
Views: 5779

Same here.
Please, anybody able to help us out?

:)
by VT-Doo
Tue May 09, 2006 2:58 pm
Forum: HondaLogger Software
Topic: Viewing Hondata Dash
Replies: 1
Views: 8468

Viewing Hondata Dash

I'm new to the Hondata world and have a question. I'm having trouble connecting to my s200 box via my dell laptop. before i go out looking for a key span connector (as i have another type), should i be able to view the dash and everything the car is doing without datalogging? proberly a stupid quest...