Search found 44 matches

by L_S_i
Thu Jul 09, 2015 8:04 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Gear ratios
Replies: 4
Views: 1068

Gear ratios

Hi there, im having issues with setting up gear ratios , using mfactory dog gears and 4.38 FD , configured the ratios and it assumes second gear all the way to 5th. Im attaching the kal and data log. Thanks
by L_S_i
Fri Mar 27, 2015 1:12 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Re: Unknown boost cut

Thank you for the help
by L_S_i
Thu Mar 26, 2015 2:36 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Re: Unknown boost cut

Found the issue , thanks. The car doesn't have its original gauges and someone did a wiring conversion from a civic mb6 to a eg. Checking the log over and over i found the MIL was on through the datalog as smanager wasn't throwing any error code. So found out that somewhere on the harness the servic...
by L_S_i
Thu Mar 26, 2015 3:11 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Re: Unknown boost cut

Here´s another file and log on 2.3.7. Still acting...sometime boost cutting at 2-3 psi sometimes at 9. Again i see the log perfectly with all the data.
by L_S_i
Thu Mar 26, 2015 2:31 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Re: Unknown boost cut

Dont make sense at all. Just instaled 2.3.7 on another desktop and opened the same file and datalog. Shows all the data. Can you please make sure or elaborate cause i can see al the data as we speak in this other computer. The car/ecu boost cuts only on low cam partial or full throttle at around 2-4...
by L_S_i
Wed Mar 25, 2015 3:19 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Re: Unknown boost cut

Well it was in fact created with this last version. Just instaled it in the morning and started mapping/logging with it.
by L_S_i
Wed Mar 25, 2015 12:53 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Re: Unknown boost cut

Latest. 2.3.7
by L_S_i
Wed Mar 25, 2015 9:44 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Unknown boost cut
Replies: 11
Views: 1849

Unknown boost cut

Hi guys Im having this weird boost cut out of nowhere , on vtec it doesnt do it, only on low cam. Ill attach map and log.
by L_S_i
Tue Nov 18, 2014 12:15 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro board PRA to PRC
Replies: 2
Views: 1152

Re: Kpro board PRA to PRC

Ok I'll try them. Thanks.
by L_S_i
Tue Nov 18, 2014 9:22 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Kpro board PRA to PRC
Replies: 2
Views: 1152

Kpro board PRA to PRC

Hi there, just got a used Kpro from a PRA ecu to fit into a PRC (JDM DC5) , done the pins and the wires the exact same way ( i do have soledring skills ), recognizes the ecu but it doesn't upload or log, it does download though. Could you guys give me some hints. Thanks.

KPRO serial 05001707
by L_S_i
Sat Aug 04, 2012 9:46 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 board trouble
Replies: 11
Views: 2542

Re: S300 board trouble

Well the company i bought it trade ir for a new one and i believe hondata people did the same to him. I´ve assembled a dozen more after it and not a single issue, i guess it was a single bad unit. Thanks.
by L_S_i
Wed Jul 04, 2012 2:02 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Primary o2 sensor disable pra
Replies: 3
Views: 3450

Re: Primary o2 sensor disable pra

ok ill try it, altough it doesnt makes much sense to me. thanks
by L_S_i
Tue Jul 03, 2012 4:56 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: Primary o2 sensor disable pra
Replies: 3
Views: 3450

Primary o2 sensor disable pra

Is there anyway i can disable completly the primary 02 in a pra ecu/kal? Even in open loop throws an error and after it the engine has poor/less performance. Its a track car so i have no need for it.
by L_S_i
Wed Dec 07, 2011 2:09 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 board trouble
Replies: 11
Views: 2542

Re: S300 board trouble

Tried 1.6 version...it didnt work. Should i send you the board to analyse?
by L_S_i
Tue Dec 06, 2011 11:30 am
Forum: s300 / SManager
Topic: S300 board trouble
Replies: 11
Views: 2542

Re: S300 board trouble

Spunkster wrote:Download the most recent version of beta software from our website (released yesterday) and give it a try.
Ok i´ll give it a try!