Search found 22 matches

by h22acivichatch
Mon Apr 06, 2009 9:58 am
Forum: s300 / SManager
Topic: NEED HELP
Replies: 18
Views: 5853

NEED HELP

I can't figure this out. Running a H22A in a Civic hatch. Running Headers no cat. Short Ram intake. No other modifications. VTEC disabled. running base h22 map.
Car is dumping fuel in to the motor. I have changed the O2 sensor. Hadn't had a chance to change spark plugs to check those.
by h22acivichatch
Fri Apr 03, 2009 9:05 am
Forum: s300 / SManager
Topic: vtec does not work
Replies: 9
Views: 4330

Most likely the transistor inside the honda computer is fried. It has shorted to ground so that everytime the hondata says to turn it on it grounds out so no vtec. Removing the cover off your ECU it will be burn or checking it with a multimeter on connuity with black on a ECU ground and touch the me...
by h22acivichatch
Thu Apr 02, 2009 9:30 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Fuel system error and AF values
Replies: 1
Views: 949

Just realized that i had my settings to lamda instead of A/F. This datalog doesn't catch the problem. I'll try to make another datalog when the problem happens. Could the fuel pump be going bad to cause my A/f Values to change that much anyway?
by h22acivichatch
Thu Apr 02, 2009 8:40 am
Forum: s300 / SManager
Topic: Fuel system error and AF values
Replies: 1
Views: 949

Fuel system error and AF values

I don't have a wideband 02 to make my problems worse. And some times when i start my car my AF value is either .70 when the car won't run properly until the fuel system clears up but when everything is normal my AF value is 1.20. is this right or do i have some other problem?
by h22acivichatch
Thu Jan 15, 2009 11:09 am
Forum: s300 / SManager
Topic: cold start idle
Replies: 20
Views: 9980

what should the idle value be if the iac is unplugged? mine idles around 750-820rpm..h22a1
by h22acivichatch
Mon Dec 22, 2008 4:26 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Speedometer
Replies: 3
Views: 1871

Speedometer

any way to fix it or just remember the diffrence?
by h22acivichatch
Fri Dec 19, 2008 8:48 pm
Forum: s300 / SManager
Topic: Speedometer
Replies: 3
Views: 1871

Speedometer

My vss is compensated for my new transmission with the s300, but my speed on my dashboard isn't right? off 7 mile per hour from ecu to dashboard