Search found 308 matches

by Gernby
Thu Jul 28, 2016 12:15 pm
Forum: FlashPro Manager
Topic: FlashProManager v2.4.9 Beta
Replies: 98
Views: 24500

Re: FlashProManager v2.4.5

Hondata wrote:You're not going to ask for this on the 2013 Si?
LOL ... not yet!
by Gernby
Wed Jul 27, 2016 9:43 am
Forum: FlashPro Manager
Topic: FlashProManager v2.4.9 Beta
Replies: 98
Views: 24500

Re: FlashProManager v2.4.5

Nice!
by Gernby
Thu Jul 21, 2016 9:24 am
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Throttle vs Flow table live tuning doesn't work
Replies: 16
Views: 4692

Re: Throttle vs Flow table live tuning doesn't work

I've attached 3 datalogs that demonstrate the issue. Datalog 1 was recorded just after uploading a calibration with live tuning enabled on throttle vs flow Datalog 2 was recorded just after making a significant change to the throttle vs flow table - After making the change to the table, I cleared DT...
by Gernby
Thu Jul 21, 2016 9:12 am
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Throttle vs Flow table live tuning doesn't work
Replies: 16
Views: 4692

Re: Throttle vs Flow table live tuning doesn't work

The table itself does work, but the changes made using Live tuning do not have any impact. The changes don't actually get applied until the full calibration is reflashed. While dialing in my cold and warm starts with A/C on and off, lights on and off, etc., I was using several tables in Live tuning ...
by Gernby
Thu Jul 21, 2016 6:23 am
Forum: Civic Si 2012-2015 US/Canadian / 2013+ ILX
Topic: Throttle vs Flow table live tuning doesn't work
Replies: 16
Views: 4692

Throttle vs Flow table live tuning doesn't work

I initially reported this last year in this thread , then reported (incorrectly) that it was working after all. However, I know now that I was just getting the Civic and S2000 mixed up. It turns out that live tuning of Throttle vs Flow does NOT work for the '13 Civic Si, but it does work for the S20...
by Gernby
Wed Jul 20, 2016 7:44 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

Oh snap! I just noticed that the datalog has -20 degrees for cam angle, so it's being filtered out! After changing my cam angle filter to include -50 to 50, all the fuel adjustments showed up!
by Gernby
Wed Jul 20, 2016 7:37 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

I think all those settings are in the INI file I exported, and attached to a post above. However, here are some screen shots.

Image

Image
by Gernby
Tue Jul 19, 2016 12:42 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

They are both open. I am able to live tune while datalogging, but I just can't see the suggested fuel changes.
by Gernby
Tue Jul 19, 2016 10:35 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

I just now got the sensor overlay to work, but still not the "Display fuel adjustment values" view.
by Gernby
Tue Jul 19, 2016 10:30 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

Are you able to view the suggested fuel adjustments?

I was able to view some data using the sensor overlay, but not the A/F value. I have tried various settings for the Wideband input, but haven't found one that works.
by Gernby
Tue Jul 19, 2016 10:21 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

Could it be my settings in KManager? Here is my ini file.
by Gernby
Mon Jul 18, 2016 2:32 pm
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

Re: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

It is an AEM UEGO wideband connected to Analog 0 (KPro 4). The KPro reads the value fine, and is using it for closed loop operation without any issues.
by Gernby
Mon Jul 18, 2016 6:29 am
Forum: K-Pro / KManager
Topic: "Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N
Replies: 14
Views: 1606

"Display fuel adjustment" doesn't seem to work for Alpha-N

I'm doing a tune for ITB's in an S2000 with KPro with Alpha-N, and can't figure out how to get KManager to display suggested fuel changes on the fuel tables. I'm not able to view the sensor overlay either. Any suggestions?