Search found 173 matches

by turbosi92
Wed May 03, 2006 8:42 am
Forum: s300 / SManager
Topic: P28 ECU Problems? HELP!
Replies: 19
Views: 7143

It is the gauge type AEM wideband. It works pefectly fine with the stock ECU and the gauge reads correctly. As soon as I hook up the P28 the gauge goes to max lean and the Hondata says 3.85V (my buddy that did the s300 harware install said thats the highest the stock ECU will read). With the AEM ga...
by turbosi92
Wed May 03, 2006 6:10 am
Forum: s300 / SManager
Topic: P28 ECU Problems? HELP!
Replies: 19
Views: 7143

I have the AEM output wired into the stock harness where the stock O2 output went. Is this an issue? I also have it set at 0-5V. What do the LED lights on the S300 mean? THis is your problem. With the AEM wideband it goes from 0-5 volts. The ECU doesn't know what to do with it. Take it off the O2 o...
by turbosi92
Wed Mar 29, 2006 9:07 am
Forum: s100/s200
Topic: Fulle throttle shift problems
Replies: 4
Views: 1810

Re: Fulle throttle shift problems

Every time I use the launch control w/ s200 the car cannot chirp gears and it sounds all crappy like i am power shifting. I can usally chrip 2nd and 3rd easy but when i use luanch control it cant, I think it has something to do with the full throttle shift. Is there any way to disenable full thrott...
by turbosi92
Mon Mar 06, 2006 1:57 pm
Forum: s100/s200
Topic: ATMEL AT29C256
Replies: 3
Views: 1960

cardinal1003 wrote:Is their any other chips that can be used
I guess the question is why? I just got 5 more from here. Fast cheap shipping.
http://www.moates.net/product_info.php? ... ucts_id=38
by turbosi92
Mon Feb 27, 2006 11:10 am
Forum: s100/s200
Topic: Problem after 3bar MAP install
Replies: 15
Views: 7954

You can switch MAP sensors without retuning. The problem is that a lot of people use the GM 3 bar, of which there are several variants which do read differently from each other and the Motec sensor. We're not trying to push the Motec sensor - it is just that we see a lot of problems using the GM se...
by turbosi92
Thu Feb 23, 2006 1:35 pm
Forum: s100/s200
Topic: Problem after 3bar MAP install
Replies: 15
Views: 7954

Re: Problem after 3bar MAP install

Anyway for the problem. The car was running fine for a while (as good as can be without putting on DYNO, different story), but then yesterday, I installed a 3bar MAP sensor and now the car is running pig rich at idle which is making the car die cause its flooding itself out. Installing the new sens...
by turbosi92
Tue Jan 31, 2006 7:20 am
Forum: s100/s200
Topic: P06 ECU convert to Vtec
Replies: 4
Views: 4097

Dominic.. wrote:thanks
but why KING.... selling P06 to vtec conversion, how do it?
http://www.kingmotorsports.com/product. ... le=Integra
Why the hell would you waste your money on that? Just get a P28 for 80-100 bucks.
by turbosi92
Wed Nov 30, 2005 9:51 am
Forum: s100/s200
Topic: s100 with ITB
Replies: 5
Views: 2251

If you already have the S100, you can wait till Feb to get the ROmEditor4. I think it will support ITBs. Theoretically it isn't the "supporting" that is the issue. I have tuned a ITB car on the S200. It wasn't the easiest but it can be done. Nothing like Idling in columns 6-7. :wink: I do recommend...
by turbosi92
Tue Nov 29, 2005 9:50 am
Forum: s100/s200
Topic: s100 with ITB
Replies: 5
Views: 2251

Spunkster wrote:I would recommend the s300 for using ITBs
As would I.
by turbosi92
Tue Oct 25, 2005 12:49 pm
Forum: s100/s200
Topic: Throwing O2 sensor CEL after tuning on Hondata
Replies: 29
Views: 13862

Hondata wrote:
turbosi92 wrote:So it has to be purchased to be fixed. What a joke. :evil:
No, Another version of RomEditor3 will be released at that time.
lol, good to hear... :D
by turbosi92
Wed Oct 19, 2005 5:33 am
Forum: s100/s200
Topic: Throwing O2 sensor CEL after tuning on Hondata
Replies: 29
Views: 13862

Spunkster wrote:It will be fixed when Romeditor 4 is released.
So it has to be purchased to be fixed. What a joke. :evil:
by turbosi92
Thu Oct 13, 2005 11:00 am
Forum: s100/s200
Topic: G-Sensor Discontinued?
Replies: 5
Views: 2195

Keith wrote:
turbosi92 wrote:I've got one that I really don't use anymore...
How much do you want for it?

Keith
What is your email and I will send you an email tonight.
by turbosi92
Wed Oct 12, 2005 9:12 am
Forum: s100/s200
Topic: G-Sensor Discontinued?
Replies: 5
Views: 2195

I've got one that I really don't use anymore...
by turbosi92
Tue Oct 04, 2005 5:59 am
Forum: s100/s200
Topic: Part Throttle is too rich A/F = 9.9-10.2
Replies: 6
Views: 2265

temporary fix would be to try and turn down the fuel pressure, but then it will lean out at full throttle. You need to take it back to the tuner and have some part throttle tuning done. I guess I neglected to mention I'm not using a Wideband. I'm just getting this from my O2 sensor. I called my tun...
by turbosi92
Fri Sep 09, 2005 6:33 am
Forum: s100/s200
Topic: Very Very Lean at Idle
Replies: 13
Views: 4161

Post the .bin file.