JDM CL7 Accord euroR?

Hondata model coverage & ECU application questions.
Post Reply
shiggy
Posts: 36
Joined: Thu Jan 25, 2007 11:59 pm

JDM CL7 Accord euroR?

Post by shiggy » Mon Feb 26, 2007 6:44 pm

Hi there,

I was wondering if K-Pro can be used for JDM CL7 Accord EuroR?
The car has K20A engine. however the ECU# is different.
Unfortunately I haven't check if the PCB and processor is similar to
ITR's one....


Does anyone know any information about applications?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17541
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Tue Feb 27, 2007 10:38 am

No, the K-Pro cannot be used for this vehicle. We currently do not offer anything except a gasket for this vehicle.

civicsir+
Posts: 5
Joined: Thu Nov 13, 2003 3:25 am

Post by civicsir+ » Thu Sep 13, 2007 10:20 pm

is this still the case? Will a K-Pro ever work in a CL7?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17541
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Fri Sep 14, 2007 9:20 am

nothing has changed

MR.BALCER
Posts: 3
Joined: Mon May 03, 2010 12:48 pm
Location: Ireland

Post by MR.BALCER » Mon May 03, 2010 12:57 pm

How about now?

engjoo
Posts: 102
Joined: Wed Mar 10, 2010 1:00 am

Post by engjoo » Mon May 03, 2010 7:41 pm


MR.BALCER
Posts: 3
Joined: Mon May 03, 2010 12:48 pm
Location: Ireland

Post by MR.BALCER » Tue May 04, 2010 8:41 am

Nice story.
Ok. Lets say it's possible to put CL7R harness to Integra's DC5 ECU with some harness modification. But will it work properly?
Can any Hondata dealer do that for me?
What's the official Hondata's opinion? Can anyone tell me?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17541
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Tue May 04, 2010 9:28 am

This is not supported by Hondata.

MR.BALCER
Posts: 3
Joined: Mon May 03, 2010 12:48 pm
Location: Ireland

Post by MR.BALCER » Tue May 04, 2010 11:32 am

...however possible to do. Is that correct?
Anyway. Thank you, Spunkster, for such a direct answer.
I really want to have K-Pro and to be honest I'm seriously surprised that such a quick Honda can't have it just like that.
I understand It is not supported by Hondata but...
Is there a light in that tunnel?

august77
Posts: 37
Joined: Thu Mar 27, 2008 11:34 pm
Location: Brunei (Borneo Island)

Post by august77 » Fri Jun 11, 2010 11:10 pm

It's possible.. My frens CL7R is currently using K-Pro and he is happy with the result after installing it.

You might wan to contact Joel of Driven. He might be able to help you. :D

Note: you'll need to buy a used DC5 ECU, K-Pro board and the harness to get it working.

free2d
Posts: 1
Joined: Sat Apr 26, 2014 8:51 pm

Re: JDM CL7 Accord euroR?

Post by free2d » Sat Apr 26, 2014 9:06 pm

hi,

sorry to bring up old thread.

just got a jdm cl7r with buddy club n+ cam, cam gear installed. tuner said can be tune using flash pro.
can it be done/compatible?

thank you Hondata.

yiannoseuror
Posts: 1
Joined: Tue Feb 07, 2017 2:00 am

Re: JDM CL7 Accord euroR?

Post by yiannoseuror » Tue Feb 07, 2017 11:10 am

Hello hondata guys,
Do you have any solutions for cl7 euro r until now?
Thanks in advance

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17541
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: JDM CL7 Accord euroR?

Post by Spunkster » Tue Feb 07, 2017 11:34 am

I'm sorry, but we still do not offer any products for this vehicle.

mabo
Posts: 64
Joined: Sun Mar 18, 2012 2:21 pm

Re: JDM CL7 Accord euroR?

Post by mabo » Fri Mar 31, 2017 3:08 am

yiannoseuror wrote:Hello hondata guys,
Do you have any solutions for cl7 euro r until now?
Thanks in advance
Dual ECU harness + DC5 kpro compatible ECU is your way. Hundreds of euros are running this across the world for many years.

NSEVOWX
Posts: 1
Joined: Fri Apr 27, 2018 10:24 am

Re:

Post by NSEVOWX » Fri Apr 27, 2018 11:01 am

august77 wrote:
Fri Jun 11, 2010 11:10 pm
It's possible.. My frens CL7R is currently using K-Pro and he is happy with the result after installing it.

You might wan to contact Joel of Driven. He might be able to help you. :D

Note: you'll need to buy a used DC5 ECU, K-Pro board and the harness to get it working.
Hello, do you have a CL7 R JDM ECU stitch?

Post Reply