S2000 / KPro4

K-Series Programmable ECU installation questions / support issues
Post Reply
afzan
Posts: 4
Joined: Thu Apr 09, 2015 10:41 pm

S2000 / KPro4

Post by afzan » Thu Apr 09, 2015 10:49 pm

Hi,

I wanted to upgrade my Kpro3 to kpro4 and noticed that the S2000 pages (https://www.hondata.com/kpro_s2000.html & https://www.hondata.com/help/kmanager/i ... 00kpro.htm) still mention needing to use the S2000 OEM primary narrowband for closed loop

is this still the case with kpro4?

Assuming this is fixed in kpro4, can we use PRB calibrations for S2000 use now? is there any benefit?

thanks

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8818
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: S2000 / KPro4

Post by Hondata » Fri Apr 10, 2015 7:32 am

With the S2000 & KPro4 you can use either the factory narrowband or an after market wideband for closed loop operation.

There's no need to run PRB calibrations - the PRA calibrations have all the features of the PRB now.
Hondata

afzan
Posts: 4
Joined: Thu Apr 09, 2015 10:41 pm

Re: S2000 / KPro4

Post by afzan » Sat Apr 18, 2015 10:51 am

Ok great, what settings should be used for an aftermarket wideband (PLX using digital input) for closed loop?

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8818
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: S2000 / KPro4

Post by Hondata » Sat Apr 18, 2015 8:04 pm

Add an analog input for the PLX. Set closed loop to external wideband. That's about it.
Hondata

Post Reply