Closed Loop Target Lambda only works for v4?

K-Series Programmable ECU installation questions / support issues
Post Reply
akep
Posts: 12
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:11 pm

Closed Loop Target Lambda only works for v4?

Post by akep » Sun Jul 09, 2017 5:06 pm

I can't seem to get this v3 to change AFCMD from 14.7 to following Target Lambda tables, I just did it on 3 v4 ecus with success. Help file doesn't mention which version supports it, if different. Am I missing something or is it only a v4 thing?

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8818
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: Closed Loop Target Lambda only works for v4?

Post by Hondata » Mon Jul 10, 2017 7:55 am

Which target lambda tables - the ones in the calibration window or in the tables window?
Hondata

akep
Posts: 12
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:11 pm

Re: Closed Loop Target Lambda only works for v4?

Post by akep » Thu Jul 13, 2017 4:51 pm

the one from parameters > adv closed loop > target lambda low/high button - which brings up the table window for such

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18088
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Closed Loop Target Lambda only works for v4?

Post by Spunkster » Fri Jul 14, 2017 10:19 am

What wideband are you using?

akep
Posts: 12
Joined: Sat Oct 01, 2011 5:11 pm

Re: Closed Loop Target Lambda only works for v4?

Post by akep » Fri Jul 14, 2017 11:51 pm

PRB. if i turn it on, it will just correct to 14.7, if i turn it off it follows fuel map. AFCMD stays 14.7 no matter what i change it to.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18088
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Closed Loop Target Lambda only works for v4?

Post by Spunkster » Mon Jul 17, 2017 11:02 am

Yes this is for the v4 only. It clearly states this in the parameters window.

Post Reply