Reflash map

K-Series Programmable ECU Calibration updates / downloads
Locked
rsxjdm
Posts: 5
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:57 pm

Reflash map

Post by rsxjdm » Wed Sep 27, 2006 6:59 pm

is there a way i can get the reflash map..seems like my car ran better with a reflash then the k-pro cai cali. but is it possible for me to get the reflash map..let me know kinda need it asap.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8776
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Thu Sep 28, 2006 8:41 am

Depending on what vehcile you have, the tuned calibration is similar to the reflash. You really need to get the car tuned.
Hondata

rsxjdm
Posts: 5
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:57 pm

Post by rsxjdm » Thu Sep 28, 2006 9:38 am

i have an 03 rsx..but can u send me the reflash map tho..cuz with the cai map vtec hits 2 low..i rather use the reflash map if i can get it.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8776
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Thu Sep 28, 2006 10:11 am

The reflash is different from the KPro, so there is no reflash calibration. k20a2-rsx-stock-tuned.kal is the closest.
Hondata

rsxjdm
Posts: 5
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:57 pm

Post by rsxjdm » Thu Sep 28, 2006 7:50 pm

but the vtec engagment is 2 low..

rsxjdm
Posts: 5
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:57 pm

Post by rsxjdm » Thu Sep 28, 2006 8:28 pm

wat if i use CAI map and just change the vtec engagement..would that mess anything up or will i still need it tuned..also lower boundry means the first vtec right?

locash
Posts: 289
Joined: Sat Mar 20, 2004 11:27 am
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by locash » Fri Sep 29, 2006 11:34 pm

How are you determining that the VTEC engagement is too low? Is this under part throttle or WOT conditions? If it is engaging too (not 2) early in part throttle conditions, you can adjust the high boundry setting to something higher (obviously).

If you had no intention of ever having the car tuned, you probably should have just stayed with the reflash.

rsxjdm
Posts: 5
Joined: Wed Sep 27, 2006 6:57 pm

Post by rsxjdm » Sat Sep 30, 2006 10:33 am

duno..full thraotal is at like 41..i liked how the reflash was set up..car ran good..just say i was using a map..and i wanted to change the vtec wat Kpa do i put it at..i was it like reflash..5200 first and second is 5600

locash
Posts: 289
Joined: Sat Mar 20, 2004 11:27 am
Location: Phoenix, AZ
Contact:

Post by locash » Mon Oct 02, 2006 9:35 am

Since you lack the ability to properly communicate your wishes, it may be easier to just email one of us your map, and your desired vtec switchover, and we can change it for you and send it back.
Locash Racing, LLC
Hondata Sales and Tuning
Dynapack 4000 2wd Dyno
In-Shop CNC Machining and Product Manufacturing

Locked