Closed loop problem

s300 and SManager software questions & answers
mike93hatch
Posts: 64
Joined: Wed Dec 12, 2007 9:48 pm
Location: missouri
Contact:

Post by mike93hatch » Wed Apr 28, 2010 8:31 am

well i set my min short term to -15 and max to 30 and its doing a little bit better..

ryanelm
Posts: 4
Joined: Sat Apr 24, 2010 7:02 pm

Post by ryanelm » Wed Apr 28, 2010 7:03 pm

Spunkster wrote:Without providing us with information showing the problem there will not be anything we can do.

I personally run the s300 in closed loop with the wideband signal on my own car and it works perfectly.
Here you go:
http://www.hondata.com/forum/viewtopic. ... 7631#47631

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18059
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Thu Apr 29, 2010 10:21 am

Please look at the settings in my own calibration as they work well
Attachments
closed loop testing wideband.skl
(33.95 KiB) Downloaded 83 times

Post Reply