Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

s300 and SManager software questions & answers
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18786
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

Post by Spunkster »

Try swapping in a stock map sensor after changing the settings for it and see if the issue is resolved. If it is then you have a bad map sensor.

jetspeedz
Posts: 80
Joined: Sun Nov 01, 2009 1:33 pm

Re: Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

Post by jetspeedz »

Thanks, that is my plan, i don't have a stock map sensor but will order a new 4 bar map sensor via amazon and test. If it's not the map sensor it has to be the wiring harness on that sensor.

Is there a way to zoom out to the whole datalog if setting new start and end time?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18786
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

Post by Spunkster »

Once you set a new start and end point the rest of the data is lost.

jetspeedz
Posts: 80
Joined: Sun Nov 01, 2009 1:33 pm

Re: Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

Post by jetspeedz »

Got it thanks a lot.

DA9LEO
Posts: 2
Joined: Tue Jun 26, 2018 8:23 pm

Re: Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

Post by DA9LEO »

I noticed in your boost control settings in your parameters, you have pwm activating at -10.1 inches of vaccum. maybe look into the duty cycle and how you have your pwm setup in that table also

jetspeedz
Posts: 80
Joined: Sun Nov 01, 2009 1:33 pm

Re: Help - Car cuts off Check engine light but no Code? (log added)

Post by jetspeedz »

It was a bad Map sensor, replaced it with a Omni 4 Bar and its driving perfectly normal again. The owner at Omni is awesome that is all I can say.

Post Reply