Unable to connect to s300 v2 solid cel

s300 and SManager software questions & answers
Post Reply
dustin131
Posts: 7
Joined: Wed May 22, 2019 4:30 pm

Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by dustin131 »

Got a p28 with s300 v2 put in a new tune everything was good car just lost power and died wont start now the ect is reading 302 and so is the iat. The fuel map looks like it's missing lines for the boxies when I connect to my laptop the light goes red and wont read live data wont start I erased the ecu reloaded the tune it was good last night now same thing this morning. S/N 21992

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18786
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by Spunkster »

Have the capacitors been replaced on the ECU?

dustin131
Posts: 7
Joined: Wed May 22, 2019 4:30 pm

Re: Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by dustin131 »

No are talking about the big one near the plugs

dustin131
Posts: 7
Joined: Wed May 22, 2019 4:30 pm

Re: Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by dustin131 »

I will say everything was fine till I put this new tune in I downloaded and street tuned I was getting a spool check error I was able to start the car with the s330 chip removed car is currently running on a integra ls ecu the engine is a b20/b16

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18786
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by Spunkster »

The capacitors are over 25 years old and any of them could be leading or dying. I would highly recommend replacing them and see if this resolves the issue.

https://www.hondata.com/accessories/capacitor-kit

dustin131
Posts: 7
Joined: Wed May 22, 2019 4:30 pm

Re: Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by dustin131 »

So I found Q31 is popped so I Desoldered it could this have been my trouble all along the capacitors have been replaced there not the factory brown ones

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18786
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Unable to connect to s300 v2 solid cel

Post by Spunkster »

Q31 was damaged from swapping the purge and IAT sensor plugs. Does it connect now that the capacitors have been replaced?

Post Reply