SManager file corrupt???

s300 and SManager software questions & answers
ITR 1102
Posts: 148
Joined: Sun Sep 10, 2006 9:52 am
Location: Topeka, KS
Contact:

Post by ITR 1102 » Mon Apr 28, 2008 8:03 pm

I am on XP as well. It did not pick it up immediately, but as soon as I tried to open SManager the first time it did not like it.

turbosi92
Posts: 197
Joined: Tue Sep 03, 2002 7:08 pm
Contact:

Post by turbosi92 » Mon Apr 28, 2008 8:04 pm

ITR 1102 wrote:I am on XP as well. It did not pick it up immediately, but as soon as I tried to open SManager the first time it did not like it.
Hmm, interesting. It's nice in the 8 version you can now add where in 7 you could not.

element
Posts: 15
Joined: Mon Feb 18, 2008 11:06 pm

Post by element » Mon Apr 28, 2008 8:55 pm

definatetly AVG lol you dont need anti virus software anyways ;)

ITR 1102
Posts: 148
Joined: Sun Sep 10, 2006 9:52 am
Location: Topeka, KS
Contact:

Post by ITR 1102 » Mon Apr 28, 2008 9:01 pm

element wrote:definatetly AVG lol you dont need anti virus software anyways ;)
Please realize that some of us use our notebook computers for more than just playing with Honda ECU's.
Not having antivirus on an internet computer is asking for trouble.

vteczone
Posts: 11
Joined: Mon Sep 10, 2007 9:36 pm

Post by vteczone » Fri May 23, 2008 11:12 pm

ITR 1102 wrote:I now have it working correctly with version 8 of AVG... Simply downloading and installing the new version won't fix it though. You have to add an exception in the resident shield options... The update to version 8 is necessary though because version 7 does not have the option for allowing exceptions AFAIK.
what exactly do u add on the exceptions?

turbosi92
Posts: 197
Joined: Tue Sep 03, 2002 7:08 pm
Contact:

Post by turbosi92 » Sat May 24, 2008 6:43 am

vteczone wrote:
ITR 1102 wrote:I now have it working correctly with version 8 of AVG... Simply downloading and installing the new version won't fix it though. You have to add an exception in the resident shield options... The update to version 8 is necessary though because version 7 does not have the option for allowing exceptions AFAIK.
what exactly do u add on the exceptions?
Folders of Smanager and Kmanager

HONDA GHANDI
Posts: 86
Joined: Mon Jul 21, 2003 5:00 pm
Location: Arvada, CO.
Contact:

Post by HONDA GHANDI » Sat May 24, 2008 11:36 am

The new 8.0 version is still deleting my KManager.exe file. But it is easy to go in and restore it from the virus vault. Still a PITA though.
High altitude tuner www.tcperf.com

Locked