HELP PLX INSTALLATION S300

s300 and SManager software questions & answers
Locked
celicagt4
Posts: 9
Joined: Mon Jan 19, 2009 11:11 am

HELP PLX INSTALLATION S300

Post by celicagt4 » Mon Jan 19, 2009 11:40 am

THERE IS ANY WAY TO CALIBRATE THE M300 PLX WIDEBAND OR IS JUST INSTALL THE WIDEBAND AND I DON'T HAVE TO DO ANITHING IS GOING TO BE COMPLETED AFTER INSTALLATION? PLEASE ANY ADVISE :(

hiperformance
Posts: 72
Joined: Fri Feb 16, 2007 2:23 am

Post by hiperformance » Thu Jan 22, 2009 2:29 am

I would search the help files or this forum for more in depth information. but....

Go to: parameters, Closed Loop. the wideband lambda table is at the bottom of that page. I believe the voltage/ conversion table is already preset for the PLX. 0v=10 and 5v=20. from there you choose which input source you are using and change the offset voltage +/- (start small) like 0.1 or -0.1 until the display on your laptop matches the display on the PLX. at least thats how i did it. if thats not right, someone else can chime in.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18059
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Thu Jan 22, 2009 10:44 am


Locked