Resistor and capacitor install questions.

Hondata installation questions / answers / issues.
Locked
SIMPLE4012
Posts: 16
Joined: Fri Dec 06, 2002 4:48 am

Resistor and capacitor install questions.

Post by SIMPLE4012 »

Hey guys...i just got my s200 with basically every option and am installing it into my p28. Have a question though. The capacitors and resistors. Which ones are needed or not needed for a p28? I called hondata and spoke to a tech and he said that some arent needed. Just curious. Also, if i lose a capacitor or resistor can i simply go to a local electronics store that carries them and buy the same uF or do i have to buy them from hondata direct? because i went to radio shack and the same uF item looked different then what i had so i didnt wanna buy it and install the wrong product.....thanks guys

P.S....the issues i have are with R54, C51 and C52 for reference.

Tom
11.53@114.7
1.55 60 ft.
ALL MOTOR.
Dariusz
Posts: 94
Joined: Fri Nov 22, 2002 10:15 am
Location: Caracas - Venezuela

Post by Dariusz »

I have a P72 and 3 weeks ago I install the S200. I talk with Hondata and he say that the C51 and C52 are not used, he say that this are for old models.
User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 9618
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

c51 & c52

Post by Hondata »

It is not strictly necessary to install c51 & c52. We've only see one case where an ECU would not work without these, and the issue only occurred while using an emulator.
Hondata
BoostedH23a1
Posts: 14
Joined: Mon Feb 10, 2003 5:40 pm

Post by BoostedH23a1 »

my 1 and 3 on my p72 is not getting power should i try the compasitors in mine? it worked for a few hours.
QUICKSILVER RACING
Posts: 351
Joined: Fri Aug 16, 2002 10:45 pm
Location: PHILIPPINES
Contact:

Post by QUICKSILVER RACING »

Check wires for the interface box. sometimes its loose.
HONDATA official and sole Distributor in the Philippines.
http://quicksilver.4t.com
+639178954747
turbosi92
Posts: 197
Joined: Tue Sep 03, 2002 7:08 pm

Re: c51 & c52

Post by turbosi92 »

Hondata wrote:It is not strictly necessary to install c51 & c52. We've only see one case where an ECU would not work without these, and the issue only occurred while using an emulator.
So, if my ECU already has these installed, should I remove them or just leave them?
Locked