nitrous engagement

Hondata installation questions / answers / issues.
Locked
kidjet
Posts: 4
Joined: Wed Sep 29, 2004 3:12 pm

nitrous engagement

Post by kidjet » Mon Aug 24, 2009 5:20 pm

i have had a s100 system on a customers car for nearly a year now. he has chosen to upgrade the engine to use a wet NOS system. the computer is an American p72. i am using the PSP switch for the arming input and am trying to use the PCS pin for the output.

i have found that A20 sends a ground signal to the NOS relay while in ignition 2 and for a short period of time after the car starts. it does this with the "input" armed or disarmed. i have tried to alter the engagement parameters with no change to the overall "output". i am still getting a "unreliable/unpredictable" signal from the ecu.

i have tried two different ecu's with no change.

any suggestions?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Tue Aug 25, 2009 11:44 am

What version of Romeditor are you using?

kidjet
Posts: 4
Joined: Wed Sep 29, 2004 3:12 pm

Post by kidjet » Tue Aug 25, 2009 11:56 am

v3

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17998
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Tue Aug 25, 2009 12:34 pm

Try using Romeditor 4 instead. Romeditor 3 is no longer supported.

kidjet
Posts: 4
Joined: Wed Sep 29, 2004 3:12 pm

Post by kidjet » Tue Aug 25, 2009 12:37 pm

will do. thanks for the info

Locked