display help!!

Place your display templates here with a screen shot of it for previewing.
Post Reply
sictegboi3
Posts: 8
Joined: Sun Jul 19, 2009 11:47 pm
Location: Arizona
Contact:

display help!!

Post by sictegboi3 » Mon Feb 01, 2010 6:36 pm

how do i get the stock display back? i downloaded this itr look alike one just to see what it looks like, and now cant find the stock kmanager display =[

sictegboi3
Posts: 8
Joined: Sun Jul 19, 2009 11:47 pm
Location: Arizona
Contact:

Post by sictegboi3 » Tue Feb 02, 2010 1:35 am

can anyone give me the stock one to download? i deleted k software and re downloaded it and still same display

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18018
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Tue Feb 02, 2010 10:52 am

The displays are built into the software. Just go to the display menu and choose load and load the display you wish to use.

sictegboi3
Posts: 8
Joined: Sun Jul 19, 2009 11:47 pm
Location: Arizona
Contact:

Post by sictegboi3 » Tue Feb 02, 2010 10:39 pm

i have done that, it says the default one, but the itr one pops back up =( I even did it after i redownloaded kmanager and same thing. I wouldnt care so much except for that the display windows sliding bar to move it sideways isnt present and it doesnt show everything. I just one the kmanager default back =/

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18018
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Wed Feb 03, 2010 10:40 am

You can customize the displays and change them to whatever you want.

Post Reply