Page 1 of 1

problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 7:35 am
by partizano
Engine stock + jrsc. There is a problem with afr on WOT. The beginning is rich, then AFR goes to 14.4-14.5 for boost. No AFM, only MAP. Other basemap with AFM this same situation.
Where to look for a problem?

Time 0:27 - 0:28

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 7:39 am
by Hondata
Have you relocated the MAP sensor so that it can see boost?

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 7:44 am
by partizano
Flashpro manager displays boost

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 7:49 am
by R-12914
Can you post a datalog, please!

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 7:55 am
by partizano
startnew.fpdl
(664.45 KiB) Downloaded 25 times
startnew.fpcal
(17.45 KiB) Downloaded 27 times

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 10:08 am
by Hondata
The fuel tables are a mess. Only the 0 degree table has been altered, and then in a bad way.

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 10:28 am
by partizano
Yes, it's for the test, but increasing the fuel has no afr change in the boost around 0.3bar or more

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 10:32 am
by Spunkster
Check your fuel pressure as it looks like it may be dropping.

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 12:16 pm
by Hondata
I'm fairly sure you're only changing the 0 degree table, not all of them.

Re: problem with jrsc

Posted: Tue Apr 09, 2019 12:36 pm
by partizano
Yes, but all cells in vtc low cam are set to 0

Re: problem with jrsc

Posted: Wed Apr 10, 2019 1:52 am
by partizano
fuel pressure 3,2-3,3bar hi-load, low load 3.5

each vtc setting (15 *, 30 *, 40 *) is the same. About 0.3 bar arf increases

Re: problem with jrsc

Posted: Mon Apr 15, 2019 11:14 pm
by partizano
problem solved, o2 sensor damaged, the external sensor 02 displays the actual values on all vtc and boost