FlashPro Manager V1.1.0.9 beta

FlashPro Manager software
firestrife
Posts: 13
Joined: Wed Sep 30, 2009 6:08 am

Post by firestrife » Wed Sep 30, 2009 6:11 am

Hondata i noticed you updated the skunk2 header map. I have kind of a custom nothing too special tune on my 1.01 revision skunk2 header map, I was wondering if anything critical was changed, or was it just the rev limits?

Thanks.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8686
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Wed Sep 30, 2009 8:20 am

Only the rev limiter.
Hondata

soxfan143
Posts: 216
Joined: Mon Nov 12, 2007 5:09 pm
Location: lynnfield MA

Post by soxfan143 » Thu Oct 01, 2009 9:40 am

I have a question about the tables for ignition trim vs coolant temp. Should the values be entered with a negative value or is that setup so the values entered are always pulling timing as the temp rises. For example, in the ECT hot ignition trim for both high cam and low cam are those values always considered to be negative values? If you enter a 2.0 at 203* is it pulling 2 degrees there.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8686
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Thu Oct 01, 2009 2:13 pm

Answered your post on the other forum. All values are retard; I've changed the 'Trim' label to 'Retard' to clarify it.
Last edited by Hondata on Fri Oct 02, 2009 7:27 am, edited 1 time in total.
Hondata

Pir8pete
Posts: 92
Joined: Sun Jul 19, 2009 7:47 am
Location: C A N A D A

Post by Pir8pete » Fri Oct 02, 2009 3:39 pm

Possible bug;

I noticed when I set a Security password and leave require password when uploading map unchecked it still asks me for the password when i upload a map to my ECU. I want a password just to keep my personal data safe, like my name, home, address, phone number etc.

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17744
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Fri Oct 02, 2009 4:19 pm

noted

Pir8pete
Posts: 92
Joined: Sun Jul 19, 2009 7:47 am
Location: C A N A D A

Post by Pir8pete » Sun Oct 04, 2009 12:49 pm

a possable bug?

No icon showing!

Image



If theres a bug I will find it

2rotormotor
Posts: 13
Joined: Fri Nov 14, 2008 1:42 am

Post by 2rotormotor » Sun Oct 04, 2009 4:11 pm

Pir8pete wrote:a possable bug?

No icon showing!

Image



If theres a bug I will find it
you gotta right click on it and associate it with fpmanager. Just rt clik go to open with and click associate this filetype with this program.

Pir8pete
Posts: 92
Joined: Sun Jul 19, 2009 7:47 am
Location: C A N A D A

Post by Pir8pete » Mon Oct 05, 2009 11:24 am

you gotta right click on it and associate it with fpmanager. Just rt clik go to open with and click associate this filetype with this program.
Actually there are two bugs here;

I could do that, but it should assign it an icon automatically. Also when you install FP it defaults to have this option unchecked, and it's still opens FP when you double click on the .fpcal file. That check box is actually doing nothing. Again it's a small bug that doesn't really affect anything.

VitViper
Posts: 273
Joined: Thu Aug 27, 2009 10:38 pm

Post by VitViper » Mon Oct 05, 2009 11:58 am

Pir8pete wrote:
you gotta right click on it and associate it with fpmanager. Just rt clik go to open with and click associate this filetype with this program.
Actually there are two bugs here;

I could do that, but it should assign it an icon automatically. Also when you install FP it defaults to have this option unchecked, and it's still opens FP when you double click on the .fpcal file. That check box is actually doing nothing. Again it's a small bug that doesn't really affect anything.
My associations are just fine... Sounds like your OS may just be fubar'ing.

Pir8pete
Posts: 92
Joined: Sun Jul 19, 2009 7:47 am
Location: C A N A D A

Post by Pir8pete » Mon Oct 05, 2009 7:09 pm

VitViper wrote:
Pir8pete wrote:
you gotta right click on it and associate it with fpmanager. Just rt clik go to open with and click associate this filetype with this program.
Actually there are two bugs here;

I could do that, but it should assign it an icon automatically. Also when you install FP it defaults to have this option unchecked, and it's still opens FP when you double click on the .fpcal file. That check box is actually doing nothing. Again it's a small bug that doesn't really affect anything.
My associations are just fine... Sounds like your OS may just be fubar'ing.

well i dunno it does it on my another pc with vista, and this one too with xp?!?! when i try to change icons manualy it says FlashProManager.exe has no icons

VitViper
Posts: 273
Joined: Thu Aug 27, 2009 10:38 pm

Post by VitViper » Tue Oct 06, 2009 12:14 pm

Pir8pete wrote:
VitViper wrote:
Pir8pete wrote: Actually there are two bugs here;

I could do that, but it should assign it an icon automatically. Also when you install FP it defaults to have this option unchecked, and it's still opens FP when you double click on the .fpcal file. That check box is actually doing nothing. Again it's a small bug that doesn't really affect anything.
My associations are just fine... Sounds like your OS may just be fubar'ing.

well i dunno it does it on my another pc with vista, and this one too with xp?!?! when i try to change icons manualy it says FlashProManager.exe has no icons
I tried just that on my Win7 x64 laptop and it worked just fine. Try completely removing FPro Manager and any file assocations you may have in your HKEY_CURRENT_USER which could be conflicting with the install.

nunoctr
Posts: 170
Joined: Tue May 16, 2006 12:29 pm

Post by nunoctr » Mon Oct 12, 2009 3:54 pm

Hi hondata,

The car is a FN2 with Map cal.

The car was tuned to 13 WOT AFR.

after using the new beta version my WOT AFR was richer than before. About 5%/6% richer.

In previous versions this never happened and I see the AFR almost every day.

Could this because of the new compensation tables?

Thanks

Nuno

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8686
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Tue Oct 13, 2009 7:23 am

The compensation tables and values contained within them have not changed from version to version.
Hondata

Dawid S
Posts: 10
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:41 am
Location: Polonia

Post by Dawid S » Wed Oct 14, 2009 11:35 pm

Hi.

I can not download Flashpro manager V1-1-0-9
http://www.hondata.com/updates/FlashPro ... -1-0-9.exe
Please advice

Locked