FlashPro Manager v1.1.1.0

FlashPro Manager software
Locked
Pir8pete
Posts: 92
Joined: Sun Jul 19, 2009 7:47 am
Location: C A N A D A

FlashPro Manager v1.1.1.0

Post by Pir8pete » Fri Oct 16, 2009 7:16 am

I received an error msg. when trying to delete the datalogs. It closed immediately after clicking “Abort”. See attachments...

If theres a bug i'll find it. lol

Also thank you for fixing the password issue!
Attachments
FlashPro_error.JPG
FlashPro_error.JPG (187.42 KiB) Viewed 3611 times
windows_version.JPG
windows_version.JPG (34.68 KiB) Viewed 3611 times

Dawid S
Posts: 10
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:41 am
Location: Polonia

Post by Dawid S » Sat Oct 17, 2009 10:42 am

Oh crap ! What could be responsible for that kind of error???

all-black
Posts: 82
Joined: Mon Jul 06, 2009 1:43 pm
Location: san ramon
Contact:

Post by all-black » Sun Oct 18, 2009 12:02 pm

since i updated to version 1.1.1.0 when i open up my calibrations i cant see any values in my fuel tables it still lets me increase and decease but i cant see what value im starting with or ending with

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17744
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Mon Oct 19, 2009 10:03 am

Re-download and install from our website.

Silversweet09
Posts: 9
Joined: Sun Sep 27, 2009 9:00 am

Post by Silversweet09 » Wed Oct 21, 2009 3:05 pm

Hondata,

I am using version 1.1.1 and now am unable to use the software at all. I have tried to install/uninstall twice to no avail.

Attached is the screenshot of the error message I am getting.

This happend when I tried to load a calibration. This calibration was created on a previous version, FYI.

Please advise how I can troubleshoot this issue.

Edit: Ok, this is really irritating, I can't upload pdf, html, or docx files to show my screenshot of the issue I am having?

Hulk69
Posts: 13
Joined: Tue Sep 08, 2009 5:41 am
Location: Alabama

Post by Hulk69 » Wed Oct 21, 2009 6:09 pm

Use Photobucket with the tags. Either that or change your save file type to .jpg in paint for your screen shot.
2009 Civic SI CBP FG2: K&N Typhoon V2 SRI | P2R TBS w/Gaskets | Strup Race Header (cat delete) | Apexi Noir Catback | Hondata FlashPro

tcel336
Posts: 7
Joined: Wed Aug 05, 2009 8:40 pm
Location: NY

Re: FlashPro Manager v1.1.1.0

Post by tcel336 » Wed Nov 04, 2009 8:41 pm

Pir8pete wrote:I received an error msg. when trying to delete the datalogs. It closed immediately after clicking “Abort”. See attachments...

If theres a bug i'll find it. lol

Also thank you for fixing the password issue!
I just had this same problem!! i went to delete my datalogs off the FlashPro and immediately got the following error message:

Assertion Failed : (ECUCANAddress = = 0x18DA10F1) ll (ECUCANAddress = = 0x18DA11F1), File D:\Dev\FlashProManager\TFlashPro.cpp, line 321

It only gave me the option of "abort". When clicked it closed out FlashPro Manager. When I re-opened FlashPro Manager, the error message immediatley popped back up and closed out the program.

So I closed the program again, unplugged the FlashPro from my netbook and re-opened FlashPro Manager and this time the error message did not come up.

I exited the program one more time and plugged the FlashPro back in and re-opened FlashPro Manager and all seems to be working fine... I don't know why this happened, hopefully the error message I wrote down helps with the next version

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8686
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Post by Hondata » Thu Nov 05, 2009 7:29 am

Download an re-install the FlashProManager software.
Hondata

Locked