FlashPro Manager bug?

FlashPro Manager software
Locked
tcel336
Posts: 7
Joined: Wed Aug 05, 2009 8:40 pm
Location: NY

FlashPro Manager bug?

Post by tcel336 » Mon Nov 02, 2009 12:25 pm

Recently when I open up my datalogs, there is nothing displayed in the Graph window. The time of each datalog is still present along the bottom of the Graph window, but there are no values. Everything in the Sensor window and my Display window still works with each datalog, but no actual line graphs are present in the Graph window.

I am running version 1.1.1.0

Shutting down FlashPro Manager and rebooting my computer have no effect.
Changing the groups of values in the Graph window from Default to Closed Loop to Knock does not fix anything.

Please help. Thank you

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17935
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Mon Nov 02, 2009 4:10 pm

In the graph window you need to right click and chosoe define templates and select what parameters you want to see.

tcel336
Posts: 7
Joined: Wed Aug 05, 2009 8:40 pm
Location: NY

Post by tcel336 » Mon Nov 02, 2009 4:57 pm

Spunkster wrote:In the graph window you need to right click and chosoe define templates and select what parameters you want to see.
Those parameters have always been preset. They just don't show up anymore. So I have to manually reset them all? Why did this happen?

Locked