When I upload a revised Calibrations.

FlashPro Manager software
Post Reply
s3v3n50
Posts: 3
Joined: Fri Jun 18, 2010 9:38 am

When I upload a revised Calibrations.

Post by s3v3n50 » Tue Jun 22, 2010 7:15 pm

Ok, when I do my own revision do I upload with primary or secondary. What I have been doing is uploading the Hondata given calibrations into primary, and my own revisions in secondary. Tell me if I am doing it correctly. Or, can I just upload my revision in the primary.

yungming
Posts: 31
Joined: Fri Sep 11, 2009 9:25 am

Re: When I upload a revised Calibrations.

Post by yungming » Tue Jun 22, 2010 9:57 pm

s3v3n50 wrote:Ok, when I do my own revision do I upload with primary or secondary. What I have been doing is uploading the Hondata given calibrations into primary, and my own revisions in secondary. Tell me if I am doing it correctly. Or, can I just upload my revision in the primary.
You can just upload to your primary slot

you can use any calibration in the 2 slots, they are just a memory space and any calibration suitable for your car can be uploaded in the slots depending on your liking.

Thanks

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17943
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Wed Jun 23, 2010 9:15 am

It is completely up to you how and what you upload.

s3v3n50
Posts: 3
Joined: Fri Jun 18, 2010 9:38 am

Post by s3v3n50 » Wed Jun 23, 2010 8:18 pm

thanks guys apperciate it.

Post Reply