FlashProManager 2.8.3

FlashPro Manager software
Locked
User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8783
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

FlashProManager 2.8.3

Post by Hondata » Thu Sep 07, 2017 10:50 am

Changes from 2.8.2.0:
  • FlashPro firmware updated to version 121
  • [2017 CRV] Added support for 5PA-C65 Canada
  • [2016-2017 Turbo Civic] Added boost by gear limit table and added support for 5AW-T51 - Turkey, 5AG-S83 - Australia, 5AA-Y52 - Middle East
  • [2016-2017 Turbo Civic - CVT] Added torque limit tables
  • [FN2] Fixed active tuning tables not downloading
Download here
Hondata

mladjan
Posts: 120
Joined: Fri Sep 23, 2016 7:16 am

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by mladjan » Fri Sep 08, 2017 11:07 am

Dis you fixed anything elese related to active tuning? Today I enabled it again and needed to disable it because while deiving it creates lean spots in lower rpms, usually noticable after shifts 1-2 and 2-3. I was usign 2.8.2 version, just saw your update.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8783
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by Hondata » Fri Sep 08, 2017 4:04 pm

Then increase your delay after injector restart. Also decrease the change per tuning cycle. You can also alter the minimum throttle to keep it from tuning at very low rpm/load combinations where the o2 is not responding quickly.
Hondata

myuser
Posts: 65
Joined: Sat Jun 27, 2009 6:55 am

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by myuser » Mon Sep 11, 2017 1:02 am

Please add the Maximum values for the Conditions in Active Tuning... this for FN2.
I was unable to perform Active Tuning as the Conditions stays yellow... is this related to Maximum limits?
Thanks.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8783
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by Hondata » Sat Sep 16, 2017 9:29 am

"Conditions stays yellow" - what do you mean? Can you post a screenshot?
Hondata

myuser
Posts: 65
Joined: Sat Jun 27, 2009 6:55 am

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by myuser » Sat Sep 16, 2017 2:25 pm

Hondata wrote:
Sat Sep 16, 2017 9:29 am
"Conditions stays yellow" - what do you mean? Can you post a screenshot?
Please check below... the TPS and ECT was changed and no Maximum values are presented (compared to Si).

Image

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8783
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by Hondata » Mon Sep 18, 2017 2:02 pm

Ok, got it. The yellow dot just means that the value has been changed. The maximum were not shown; we've fixed this for the next release.
Hondata

myuser
Posts: 65
Joined: Sat Jun 27, 2009 6:55 am

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by myuser » Mon Sep 18, 2017 3:03 pm

Hondata wrote:
Mon Sep 18, 2017 2:02 pm
Ok, got it. The yellow dot just means that the value has been changed. The maximum were not shown; we've fixed this for the next release.
Just a little note:
The values stay yellow after the calibration is load and turn red after changing the values.
Thanks.

ridzuansaidi7767
Posts: 12
Joined: Fri Feb 03, 2017 6:19 am

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by ridzuansaidi7767 » Sat Sep 23, 2017 12:39 am

Hi hondata. Do u still have v2.8.2 software. I need it coz I lost my laptop and now using new labtop I can't download my map in flashpro. I try today to install back the flashpro manager but it's already version 2.8.4. Please send me v 2.8.2 software. Thanks

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8783
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by Hondata » Tue Sep 26, 2017 6:59 am

You cannot backdate software. What is the exact problem you have? If you have lost he calibration then older software will not help.
Hondata

ridzuansaidi7767
Posts: 12
Joined: Fri Feb 03, 2017 6:19 am

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by ridzuansaidi7767 » Fri Apr 20, 2018 7:16 pm

I need to download my calibration from the flashpro to use some new features. I didnt keep the file for this calibration. If i want to get back the file from tuner need to pay usd150. Each time update i need to pay for $150 if i need the calibration. I need the 2.8.2 so i can put it in my vault store. So next time i can download and use the updated features with the calibration. Thanks again for replying me

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8783
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 2.8.3

Post by Hondata » Sat Apr 21, 2018 6:49 am

You don't need the same version of FlashProManager to download a calibration from a FlashPro. Your tuner may not have stored the calibration on the FlashPro.
Hondata

Locked