FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

FlashPro Manager software
Helmigurt
Posts: 8
Joined: Sat Jul 28, 2018 6:46 am

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by Helmigurt » Mon Mar 11, 2019 3:57 am

Spunkster wrote:
Fri Feb 08, 2019 10:13 am
yes it was received
Spunkster, can you estimate when my ECU will be supported?

Best regards,

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17763
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by Spunkster » Mon Mar 11, 2019 10:20 am

Hopefully within the next month.

Helmigurt
Posts: 8
Joined: Sat Jul 28, 2018 6:46 am

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by Helmigurt » Mon Mar 11, 2019 4:57 pm

Sounds great! Thank you for the update!

knnerylmz
Posts: 2
Joined: Tue Apr 09, 2019 10:21 pm

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by knnerylmz » Tue Apr 09, 2019 10:30 pm

Hi Spunkster.
We have a 2018 civic hb cvt Sport plus from Turkey.
Ecu Part Number : 5AN-G82 ..
I sent info from Flashpro too a week ago.
Will my ecu be supported or can you estimate when my ECU will be supported?

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17763
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by Spunkster » Wed Apr 10, 2019 9:23 am

knnerylmz wrote:
Tue Apr 09, 2019 10:30 pm
Hi Spunkster.
We have a 2018 civic hb cvt Sport plus from Turkey.
Ecu Part Number : 5AN-G82 ..
I sent info from Flashpro too a week ago.
Will my ecu be supported or can you estimate when my ECU will be supported?
Probably with in a week or 2.

knnerylmz
Posts: 2
Joined: Tue Apr 09, 2019 10:21 pm

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by knnerylmz » Wed Apr 10, 2019 9:25 am

Ohh Thank you. You are great!

Helmigurt
Posts: 8
Joined: Sat Jul 28, 2018 6:46 am

Re: FlashPro won't recognize my Civic - What to do?

Post by Helmigurt » Wed Apr 24, 2019 11:46 am

Just wanted to say (as the thread starter) that I used the FlashPro and it worked perfectly. Currently running the +3 PSI calibration and already feeling the difference Thank you for the support!

Post Reply