Another wideband/flashpro question.

FlashPro questions & answers specific to the 2006-2009 (US, UK, Asia) S2000
Post Reply
vadik_s2k
Posts: 4
Joined: Sun Aug 07, 2011 1:15 pm

Another wideband/flashpro question.

Post by vadik_s2k »

So the car is 2006 USDM S2000, I have AEM wideband connected to ELD but my tuner says this input cannot read A/F values below 12-12.2..is this true? We don't have a choice of inputs in s2000, only ELD and ECT2?
Also I'm using offset and I heard it's not gonna be accurate to datalog wideband with offset? Should I re-ground wideband to the ECU ground?
Thank you!

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18801
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Another wideband/flashpro question.

Post by Spunkster »

Do you actually have it installed yet and have you verified that it is not reading the full voltage?

vadik_s2k
Posts: 4
Joined: Sun Aug 07, 2011 1:15 pm

Re: Another wideband/flashpro question.

Post by vadik_s2k »

yes, it is actually doesn't read anything beloq 12.14:1, just like the stock sensor doesn't read lower than 10.14:1 in the flashpro logs..

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 18801
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Re: Another wideband/flashpro question.

Post by Spunkster »

Can you post your calibration as well as a datalog showing the problem.

ek9max
Posts: 14
Joined: Fri Aug 22, 2014 12:43 am

Re: Another wideband/flashpro question.

Post by ek9max »

Did this ever get resolved? Mine isn't reading below 11.7. My gauge is reading 10 flat though.

antkouv
Posts: 29
Joined: Fri Apr 26, 2013 10:58 am

Re: Another wideband/flashpro question.

Post by antkouv »

Same issue here. With a PLX device it only reads down to 11.7. Datalog attached.

The PLX gauge shows correct values (for example 10.8-11.5)
Attachments
datalog0040.fpdl
(21.99 KiB) Downloaded 119 times

Post Reply