Calibration menu

FlashPro questions & answers specific to the 2006-2009 (US, UK, Asia) S2000
Post Reply
Pepito112
Posts: 3
Joined: Sat Dec 16, 2017 5:22 pm

Calibration menu

Post by Pepito112 » Sun Jan 28, 2018 4:22 am

I have a Euro S2K and just got hands on my Flashpro for a couple of days now
I am trying to understand its functionality first, but for some reason, i cannot access or see anything against Calibration/VTEC/RevLimits/sensors/Idle and Misc in the Calibration Menu table, hence I cannot change any of those values (lowering vtec eg.)

I re-installed the Flashpro Manager several times now and still face the same issue.
What am I doing wrong here?

Thanks

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8728
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: Calibration menu

Post by Hondata » Sun Jan 28, 2018 7:52 pm

What calibration have you lowered? Can you post a screenshot of the problem?
Hondata

Pepito112
Posts: 3
Joined: Sat Dec 16, 2017 5:22 pm

Re: Calibration menu

Post by Pepito112 » Mon Jan 29, 2018 3:17 am

Hi

see attached

I am unable to open the ones marked with an arrow.
Attachments
Hondata screenshot.jpg
Hondata screenshot.jpg (706.75 KiB) Viewed 1816 times

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8728
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: Calibration menu

Post by Hondata » Mon Jan 29, 2018 11:59 am

You need to make the calibration window wider and then you see everything.
Hondata

Pepito112
Posts: 3
Joined: Sat Dec 16, 2017 5:22 pm

Re: Calibration menu

Post by Pepito112 » Mon Jan 29, 2018 1:55 pm

Yet sooooo simple..sorry, I really feel stupid now :) Thanks!

Post Reply