FlashProManager 3.2.4

FlashPro Manager software
User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8714
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

FlashProManager 3.2.4

Post by Hondata » Thu Feb 14, 2019 3:08 pm

FlashProManager 3.2.4 has been released.

V3.2.4 (14 Feb 2019)
  • Calibrations saved in V3.2.2 will be corrected if the FlashPro is plugged in when loading the calibration.
V3.2.3 (14 Feb 2019)
  • FlashPro firmware updated to version 154
  • Fixed calibrations not saving correctly in V3.2.2.
  • [2017+ FK8 Civic Type R] Added support for 2019 US CTR 5BA-A21
Download here

The 2019 US Civic Type R is now supported.

There was a problem with V3.2.2 where some calibrations when saved and re-loaded would show as corrupt. This has been fixed.
Hondata

BV1
Posts: 28
Joined: Sun Aug 23, 2009 9:13 am

Re: FlashProManager 3.2.3

Post by BV1 » Thu Feb 14, 2019 4:01 pm

Thanks guys!
Student: There's no replacement for displacement!
Teacher: HP is essentially Torque * RPM.
Student: <?>
Teacher: So, technically there is no replacement for RPM either.

Ex0shear
Posts: 13
Joined: Sun Feb 03, 2019 9:54 am

Re: FlashProManager 3.2.3

Post by Ex0shear » Thu Feb 14, 2019 5:19 pm

So this update corrupted the calibrations I had done so far. Is there a way to fix a calibrations file that keeps saying is corrupt when I try to open?

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8714
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Hondata » Thu Feb 14, 2019 5:50 pm

We have released 3.2.4 to load the corrupted calibrations.
Hondata

BV1
Posts: 28
Joined: Sun Aug 23, 2009 9:13 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by BV1 » Thu Feb 14, 2019 9:32 pm

I had many users with this issue over the last day, even tonight I had one come back with 3.2.4. and still reporting a corrupt file so I am just scrapping the old 3.2.2 tunes and redoing them manually on 3.2.4. to avoid issues.

Just sharing as it looks like the bug is trying to hang on.

Steve
Student: There's no replacement for displacement!
Teacher: HP is essentially Torque * RPM.
Student: <?>
Teacher: So, technically there is no replacement for RPM either.

Italiandogs
Posts: 4
Joined: Tue Jan 22, 2019 6:59 pm

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Italiandogs » Fri Feb 15, 2019 1:27 am

Yea I'm not gonna lie, I'm pretty nervous about uploading this to my car for the sole reason of possibly corrupting the ecu (if its possible). Also, completely deleted my v3.2.2 files and started fresh to avoid any possible errors.

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8714
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Hondata » Fri Feb 15, 2019 7:04 am

Send us the calibrations if they won't load.
Hondata

Ex0shear
Posts: 13
Joined: Sun Feb 03, 2019 9:54 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Ex0shear » Fri Feb 15, 2019 12:38 pm

I may have been stupid for not saving the calibrations somewhere in my PC, now I have plugged on the device in 2 different computers and I keep getting the Flashpro does not contain a calibration error. Please tell me this update did not screw me over and $400 just went down the drain. Please.

mrgabamo
Posts: 5
Joined: Sat Feb 23, 2019 11:44 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by mrgabamo » Sat Feb 23, 2019 11:52 am

My calibration notes are no longer showing on the FlashPro>Calibrations inside the notes box, but they still show on the calibration settings when I load the calibration on the fpm. This happened after updating from 3.1.9 to 3.2.4 (did update to 3.2.1 before but had it uninstalled, then I installed a fresh 3.2.4 and loaded a "non corrupt" 3.1.9 cal and then uploaded it to the flashpro, this is when I first seen this issue of the blank notes on the cal description).

mrgabamo
Posts: 5
Joined: Sat Feb 23, 2019 11:44 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by mrgabamo » Sat Feb 23, 2019 1:03 pm

Image
just to show the issue.
I tried uninstalling fpm and fresh installing 3.2.4 again, no change.
Tried uploading an old calibration, the issue persists.

Ex0shear
Posts: 13
Joined: Sun Feb 03, 2019 9:54 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Ex0shear » Tue Feb 26, 2019 6:21 pm

I have the same issue, also under the "Registered Owner" tab, where all my info used to be there is a lot of weird symbols, tried to change, password I know I used wont work.

Ex0shear
Posts: 13
Joined: Sun Feb 03, 2019 9:54 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Ex0shear » Tue Feb 26, 2019 6:53 pm

Image

Image

mrgabamo
Posts: 5
Joined: Sat Feb 23, 2019 11:44 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by mrgabamo » Thu Feb 28, 2019 6:14 pm

update 3.2.5 still has the same issue

User avatar
Hondata
Site Admin
Posts: 8714
Joined: Thu Aug 15, 2002 12:13 pm
Location: Torrance, CA
Contact:

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by Hondata » Fri Mar 01, 2019 7:04 am

Please email the calibration to support@hondata.com
Hondata

mrgabamo
Posts: 5
Joined: Sat Feb 23, 2019 11:44 am

Re: FlashProManager 3.2.4

Post by mrgabamo » Fri Mar 01, 2019 7:46 pm

email with full explanation of the bug sent.

Post Reply