Cant run S-manager on Vista

s300 and SManager software questions & answers
Locked
madnezpr51
Posts: 4
Joined: Tue Apr 22, 2008 6:21 am
Location: hatillo,PR

Cant run S-manager on Vista

Post by madnezpr51 » Fri Aug 01, 2008 8:19 pm

I just bought a new laptop with Vista Home Premium and I downloaded the newest version of S-manager and it wount run. I have AVG anti virus and I uninstalled it and it still wont run any other Ideas?

hybridcivicls-t
Posts: 39
Joined: Sat Jun 14, 2008 9:45 am
Location: tx
Contact:

Post by hybridcivicls-t » Sat Aug 02, 2008 5:51 pm

new laptop unfortunately. its happened to me. its hit or miss with vista. gl

turbotypeR
Posts: 170
Joined: Sun Nov 19, 2006 12:10 am

Post by turbotypeR » Sun Aug 03, 2008 6:04 am

mine works just fine
92 civic Si
best et:9.43best mph:164

hybridcivicls-t
Posts: 39
Joined: Sat Jun 14, 2008 9:45 am
Location: tx
Contact:

Post by hybridcivicls-t » Sun Aug 03, 2008 9:34 am

turbotypeR wrote:mine works just fine
depends on the vista system. its hit or miss. 32-bit works, some of them. 64-bit doesnt.

i had to go through the same stuff. unloading avg and reloading. it just wasnt compatible.

V-Spec race development
Posts: 192
Joined: Wed Aug 22, 2007 12:41 am

Re: Cant run S-manager on Vista

Post by V-Spec race development » Sun Aug 03, 2008 9:16 pm

madnezpr51 wrote:I just bought a new laptop with Vista Home Premium and I downloaded the newest version of S-manager and it wount run. I have AVG anti virus and I uninstalled it and it still wont run any other Ideas?
try turning User account control off and try downloading hondata again. And make sure your avg anti virus is not installed. I hope that helps.

hybridcivicls-t
Posts: 39
Joined: Sat Jun 14, 2008 9:45 am
Location: tx
Contact:

Re: Cant run S-manager on Vista

Post by hybridcivicls-t » Mon Aug 04, 2008 7:50 am

i hope so too cause i did the same thing. almost better to wipe vista off and install XP

turbotypeR
Posts: 170
Joined: Sun Nov 19, 2006 12:10 am

Post by turbotypeR » Mon Aug 04, 2008 2:20 pm

hybridcivicls-t wrote:
turbotypeR wrote:mine works just fine
depends on the vista system. its hit or miss. 32-bit works, some of them. 64-bit doesnt.

i had to go through the same stuff. unloading avg and reloading. it just wasnt compatible.
how can you tell if it is 32 or 64 bit?
92 civic Si
best et:9.43best mph:164

User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 17775
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata
Contact:

Post by Spunkster » Mon Aug 04, 2008 2:38 pm

It is most likely in the system properties.

turbotypeR
Posts: 170
Joined: Sun Nov 19, 2006 12:10 am

Post by turbotypeR » Mon Aug 04, 2008 5:10 pm

i found it. it is under system and maintenance/view amount of ram and processor speed. mine is 32 bit
92 civic Si
best et:9.43best mph:164

hybridcivicls-t
Posts: 39
Joined: Sat Jun 14, 2008 9:45 am
Location: tx
Contact:

Post by hybridcivicls-t » Tue Aug 05, 2008 1:49 pm

turbotypeR wrote:i found it. it is under system and maintenance/view amount of ram and processor speed. mine is 32 bit
mine is a 32-bit and it didnt work. hondata just didnt recognize it. so i gave it to my wife and bought my IBM which i just love......corporate edition XP, worked perfect.

i stepped on my wifes laptop anyway, so worked out good

IBM-t40

megomaniac
Posts: 53
Joined: Sun Jun 29, 2008 5:08 pm
Location: ON,Canada

smanager install

Post by megomaniac » Fri Aug 15, 2008 7:37 am

Try saving to your computer, then before install , right click on the file. select properties, you should see compatibility tab. put check in box
"run in compatibility mode for:" windows xp(service pack 2). It worked for me. ( I also uninstalled AVG before trying this). Hope this is helps..
H22A4
turbo
S300

Locked