Can't change gauges

Post Reply
Eonii
Posts: 6
Joined: Fri Sep 23, 2022 6:33 pm

Can't change gauges

Post by Eonii »

Hello! I'm having a very weird issue that I haven't seen posted anywhere else. I cannot change any of the gauges in the mobile app. The preset gauges work fine, but I would like to change some of them to a different reading and the app will not let me. Even when the boxes are white and not greyed out, I can select them but once I close out of the menu nothing happens and the gauges stay the same.
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 21395
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Re: Can't change gauges

Post by Spunkster »

Android or IOS?
Eonii
Posts: 6
Joined: Fri Sep 23, 2022 6:33 pm

Re: Can't change gauges

Post by Eonii »

Sorry I should have specified. Android 12
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 21395
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Re: Can't change gauges

Post by Spunkster »

You must long press the gauge you want to change.
Eonii
Posts: 6
Joined: Fri Sep 23, 2022 6:33 pm

Re: Can't change gauges

Post by Eonii »

I understand how to. The app doesnt let me change it. I'll try to get a screen record of it
Eonii
Posts: 6
Joined: Fri Sep 23, 2022 6:33 pm

Re: Can't change gauges

Post by Eonii »

https://streamable.com/2c1yc2

Link to screen recording, as you can see it won't let me change even if I do all the proper steps. This happens whether I am connected to the ecu or disconnected, I've tried either plenty of times
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 21395
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Re: Can't change gauges

Post by Spunkster »

What phone is this on? I have tested on my S22 ultra and it works as it should.
Eonii
Posts: 6
Joined: Fri Sep 23, 2022 6:33 pm

Re: Can't change gauges

Post by Eonii »

Oneplus 9 pro.. Its a standard version of android so there shouldn't be any issues compatibility wise, at least not that I can think of
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 21395
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Re: Can't change gauges

Post by Spunkster »

Try clearing the cache and the data for the app.
Eonii
Posts: 6
Joined: Fri Sep 23, 2022 6:33 pm

Re: Can't change gauges

Post by Eonii »

Just tried. No luck unfortunately
User avatar
Spunkster
Site Admin
Posts: 21395
Joined: Fri Sep 20, 2002 5:06 pm
Location: Hondata

Re: Can't change gauges

Post by Spunkster »

Uninstall and reinstall the app. If that does not work, please email mobile@hondata.com
Post Reply